Deltidsmedarbejdere/Studentermedhjælpere til Transport Divisionen – DTU Management

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med forskning og forskningsbaseret rådgivning? Og kunne du tænke dig at indgå i vores engagerede deltidsteam, hvor dine faglige kompetencer fra fx studiet anvendes i praksis til samfundsrelevante problemstillinger? Så har vi jobbet til dig.

Til Transport Divisionen på DTU Management – Institut for teknologi, ledelse og økonomi søger vi netop nu en deltidsmedarbejder (gerne studerende), som kan assistere med forskellige opgaver vedr. blandt andet vedligeholdelse af data og modeller samt udarbejdelse af statistiske, økonomiske og økonometriske analyser inden for transportområdet.

Transport Divisionen på DTU Management – Institut for Teknologi, Ledelse og Økonomi arbejder med forskning og forskningsbaseret rådgivning som skal hjælpe til at forbedre beslutningsgrundlaget for transportpolitik og infrastrukturbeslutninger. Målet er at understøtte den grønne omstilling, samtidig med at samfundet sikres en god og sikker mobilitet. Transportdivisionen fokuserer på forskning og rådgivning inden for transportøkonomi, transportmodeller, machine learning og trafiksikkerhed. 

Transport Divisionen er vært for den løbende Transportvaneundersøgelsen, som beskriver den danske befolknings transportvaner, bidrager med udvikling af Transportministeriets Grønne Mobilitetsmodel, og vi har en lang række projekter, der indsamler nye data og udvikler modeller baseret herpå; heriblandt et stort eksperiment med vejafgifter ”Forsøg med vejafgifter for personbiler”.

Jobbet 
Vi lægger vægt på at inddrage vores deltidsmedarebejdere/studerende i alle dele af vores arbejdeDu vil derfor både skulle arbejde selvstændigt og i samarbejde med Instituttets forskere særligt inden for trafikmodellering og machine learning.

Dine opgaver kan blandt andet være:

  • Assistance med vores store eksperiment med Vejafgifter, herunder bl.a. dataprocessering, -visualisering, -analyser samt eventuelt modeludvikling 
  • Databehandling og kvalitetskontrol af data i Transportvaneundersøgelsen
  • Udarbejdelse af statistiske analyser
  • Assistance i forbindelse med udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser og interviewundersøgelser
  • Udvikling af metoder, der automatiserer håndtering og validering af data, gerne med brug af machine learning
  • Assistance i forbindelse med nye dataindsamlings metoder, f.eks. GPS, teledata, billedgenkendelse, simulatorer
  • Såfremt du har erfaring med machine learning, er der mulighed for at benytte dette til løsning af mere komplekse arbejdsopgaver

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du er studerende eller lingende med en stærk faglig profil inden for statistik, data og computer science eller lign. Derudover: 

  • Har du gode evner for og lyst til at arbejde med programmering. Kendskab til Python eller lignende er en fordel
  • Har du erfaring med software til statistiske analyser samt gerne med arbejde med databaser og Geografiske Informationssystemer
  • Har du en god talforståelse, er analytisk skarp og har gode formuleringsevner
  • Er du ansvarsbevidst og trives med at arbejde såvel individuelt som sammen med andre. 

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling. 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller overenskomst for akademikere i staten.

Arbejdstiden vil være ca. 10-15 timer om ugen og efter aftale. Der er mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine ferier, eksamensperioder og større opgaver. 

Arbejdssted er på DTU’s campus i Lyngby.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 11. december 2023.  Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedivisionsleder Ninette Pilegaard på 4525 6554 eller mail nipi@dtu.dk  eller sektionsleder Thomas Kjær Rasmussen på tlf. 45256562 eller mail tkra@dtu.dk .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Management 
DTU Management forsker i samspillet mellem ledelse, teknologi og økonomi. Vi udvikler løsninger i tæt samarbejde med virksomheder og myndigheder. Vores forskning har til formål at styrke velfærd, produktivitet og bæredygtighed i samfundet. Et nøgleelement er teknologiens rolle og dens interaktion med erhverv og mennesker. Instituttet er delt op i fire divisioner: Technology & Business Studies, Management Science, Climate & Energy Policy og Transportation Science. På uddannelsesområdet bidrager DTU Management til en lang række af DTUs ingeniøruddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. Vi tilbyder et internationalt miljø med ca. 200 ansatte, hvor omkring halvdelen er fra udlandet. 

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948827

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet