Herre - Sejre i tæt kamp mod Rødovre

dato

Nyheden er fra Lyngby Floorball Forening

Søndag eftermiddag tog herre holdet imod Rødovre. Herre holdet har været rigtig godt kørende i denne sæson med 9 sejre og en uafgjort på 10 kampe. Det var også et Lyngby hold som var i noget nær stærkeste opstilling. Der skulle da også kun gå 1 min og 16 sek inden at Lyngby kunne bringe sig foran 1-0 på mål af Daniel og assist af Victor. Rødovre var dog rigtig godt med og fik sig tilspillet mange gode chancer og fik også udlignet til 1-1 inden Lyngby fik svaret igen ved først Quentin Assist Mølby og derefter Thomas assist Victor kunne gå til pause foran 3-1.

2 periode var ikke Lyngbys bedste periode, og først kunne Rødovre reducerer og derpå udligne til 3-3. Lyngby brændte alt for mange chancer og havde skudt Rødovres keeper varm. Med 2 min tilbage af perioden lykkedes det endelig Lyngby at scorer igen, endnu engang var det makkerparret Daniel og Victor som sørgede for LFF føringen.

Lyngby kom hurtigt foran 5-3 i starten af 3 periode på mål af Victor og assist af Quentin. Så troede Lyngby at sejren var sikret, Men Rødovre gav ikke op og kom tilbage på 5-5. Men et rigtig godt skift af 2 kæden udmyndede sig i et straffeslag som Daniel kunne scorer på 6-5 til Lyngby. De sidste par minutter blev præget af et par underlige udvisninger til begge hold. Men Lyngby holdte stand og kunne skrive sejre nr 10 på kontoen. Lyngby mangler nu kun 9 point i at vinder serie 1.

Kilde: Lyngby Floorball Forening