BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Afdelingen for Uddannelse og Studerende (AUS) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) søger en ny kollega (AC-fuldmægtig) til vores SU-team, da den ene af vores kollegaer har søgt nye udfordringer.
SU-teamet på DTU er kendetegnet ved at have den studerende i centrum, både når vi sagsbehandler og når vi vejleder de studerende. Vores team løser opgaver på mange forskellige niveauer, og du vil som vores nye kollega bliver en del af et team, hvor vi sætter troværdighed, høj faglighed og et professionelt arbejdsmiljø i højsædet.
SU-teamet består i dag af 3 fastansatte medarbejdere og 1-2 studentermedhjælpere.
Sagsbehandling af SU-ansøgninger fra DTU’s studerende
Sagsbehandlingen af de studerendes ansøgninger er en af vores to kerneopgaver, derfor vil en betydelig del af stillingens indhold være at sagsbehandle SU-ansøgninger. Sagsbehandlingen spænder bredt fra en hurtig første gangs ansøgning til mere komplekse dispensationsansøgninger om tillæg af SU på grund af sygdom eller anden forsinkelse af studiet.
Vejledning af de studerende i SU-lovgivningen
Vejledningsopgaverne er den anden af vores to kerneopgaver, og fylder derfor ligesom sagsbehandlingen en væsentlig del af stillingens indhold. Vi vejleder DTU’s studerende om gældende SU-regler, mulighederne for at søge om dispensation (tillæg af SU-klip) eller fortælle om den digitale portal minSU, hvor de studerende kan følge deres SU. Kort sagt, alt hvad der kan være af spørgsmål fra de studerende omkring SU via kollektive oplæg, en-til-en samtaler (hvor de studerende kan henvende sig i åbningstiden uden forudbestilt tid), telefon og mail.
Øvrige opgaver og projekter relatereret til SU-opgaverne
Udover sagsbehandling og vejledning af studerende er hverdagen præget af et tæt samarbejde med de andre kontorer i afdelingen og tværfaglige netværk for at sikre kvalitet og strømlining af DTU’s processer og systemer til gavn for de studerende. Det er en vigtig del af jobbet at bidrage til løbende udvikling af processer, systemer og brugergrænseflader.
I vores team er opgaverne dynamiske, og vi ser sparring og udvikling af opgaverne som en fælles opgave.
Du vil som vores nye kollega komme til at arbejde tæt med kollegaerne i teamet om opgaver som:
- tekster til hjemmeside og intranet om SU. F.eks. nye regler i lovgivningen eller ændring af praksis i vores sagsbehandling
- holde oplæg om SU f.eks. for diplomingeniørstuderende om regler i forhold til studiepraktik i en virksomhed
- levere tal for sags- og henvendelsesområdet som ledelsesinformation
- samarbejde med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt de øvrige universiteter om bl.a. SU-lovgivning, sagsbehandlings-praksisser og systemudvikling
- koordinering og planlægning af teammøder og temadage
Din baggrund og kompetence
Da SU-sagsbehandlingen og vejledning af de studerende udgør den største del af arbejdsopgaverne, forventer vi, at du har lige meget lyst til begge dele af stillingens indhold.
Vi forventer, at du har en akademisk baggrund samt gode kommunikationsevner, at du er empatisk, lyttende og nysgerrig samt har erfaring med at skabe en positiv og konstruktiv dialog med andre.
Du vil matche godt ind i vores team, hvis du har konkret og praktisk erfaring fra både SU-området og udvikling af digitale vejledningsløsninger som f.eks. chatbots. Digitalisering betyder meget i stillingen, og du skal have mod på at arbejde det meste af dagen i forskellige sagsbehandlingssystemer; STADS, US2000, journaliseringssystemer, virk.dk m.fl.
I vores team arbejder vi struktureret og systematisk, samtidig er vores hverdag præget af at skulle agere i et agilt miljø. Vi forventer derfor, at du som ny kollega forstår at se processer i helhed og kan sætte SU-opgaverne i relation til uddannelsesafdelingens virke samt har organisationsforståelse og forståelse for de politiske rammer, vi arbejder inden for.
Vi har en travl hverdag, hvor vi ikke altid når det, vi har planlagt for dagen. Vi har derfor en forventning om, at du som vores nye kollega er god til at bevare overblikket og det gode humør i pressede perioder, og at du kan balancere mellem en høj grad af selvstændighed og tæt samarbejde i teamet og på tværs af afdelingen.
DTU er et universitet med mange internationale studerende, og samtaler med de studerende foregår på både dansk og engelsk. Vi forventer derfor, at du er taler og skriver begge sprog på et højt niveau.
Det tilbyder vi dig
Et job i en organisation, der er i konstant udvikling, hvor du får mulighed for at bruge mange af dine kompetencer i løbet af en arbejdsdag.
Vi er en serviceorganisation, der vægter en høj grad af faglighed blandt vores medarbejdere, og kompetenceudvikling er en organisatorisk selvfølgelighed. Vi tilstræber størst mulig professionalisme og kvalitet i opgaveløsningen – også selvom arbejdet foregår i en uformel omgangstone med plads til humor
Vi arbejder i åbne kontorlandskaber, hvor der altid er plads til at vende en sag eller hjælpe hinanden.
Hvem er vi
Afdelingen for Uddannelse og Studerende udvikler og understøtter uddannelsesprocessen på DTU med udgangspunkt i de studerende. Afdelingens mål er at understøtte DTU’s studerende, undervisere og ledelse, så DTU kan være blandt de førende tekniske universiteter i Europa.
AUS er organiseret i seks kontorer og omfatter i alt ca. 80 medarbejdere. Stillingerne er placeret i Kontoret for Vejledning & Optagelse, der i dag består af 16 fastansatte medarbejdere og ca. 20 studentermedhjælpere/-studievejledere.
Medarbejderne i Kontoret for Vejledning & Optagelse dækker, ud over Statens Uddannelsesstøtte (SU) blandt andet også områderne Studievejledning, Specialpædagogisk Støtte (SPS) samt optagelse af nye studerende til universitetet.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med AC-overenskomsten.
Arbejdsstedet for stillingen vil være både på DTU Ballerup Campus og DTU Lyngby Campus. Dog vil stillingens primære arbejdsplads være DTU Lyngby Campus medmindre der ved ansættelsen aftales andet med kontorchefen.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din ansøgning senest tirsdag
den 2. januar 2024
. Åbn linket ”Ansøg nu”, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser.
Vi forventer at holde første runde samtaler i løbet af uge 1. Efterfølgende vil der blive gennemført en anden runde samtaler med udvalgte fra første runde. Ansættelsesforløbet forventes afsluttet medio januar med forventet start den 1. marts 2024.
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Bente Wibom på 4525 1190 eller wibom@adm.dtu.dk
.
Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5956481