BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Center for Sociale Indsatser i Lyngby-Taarbæk Kommune er i gang med en større omorganisering. Et af kernepunkterne er, at vi tilbyder borgere udvidet støttemuligheder i eget hjem. En ny enhed, Udvidede handlemuligheder i hjemmet, startede op for knap to år siden med fire medarbejdere, yderligere otte kolleger er kommet til og vi er nu allerede i den situation, at vi har behov for at slå yderligere tre stillinger op.
Faglig tilgang og indhold
Tilgangen i den nye enhed bygger på et dialogisk og netværksorienteret perspektiv. Det betyder, at vi arbejder med at forstå borgerens vanskeligheder relationelt og kontekstuelt. Vi arbejder med dialogiske netværksmøder inspireret af Åben Dialog. Nogle kolleger har en toårig uddannelse i dette og vi er alle involveret i at udvikle en dialogiske praksis. Kerneopgaven er at samarbejde med borgeren om at få et godt hverdagsliv og finde sin egen vej og sine egne handlemuligheder.
Målet med indsatsen kan være:
- At støtte borgeren med at skabe og vedligeholde relationer
- At støtte borgeren i at bevare sin bolig
- At styrke tilknytningen til netværk og det omkringliggende samfund
- At deltage i fællesskaber
- At understøtte et for borgeren godt hverdagsliv
- At hjælpe borgeren med at udvikle nye fortællinger om sig selv.
Den nye enhed er et tilbud til borgere med psykiske, fysiske og/eller sociale udfordringer, samt evt. misbrug, der bor i egen bolig eller har et ønske om at bo i egen bolig. Borgerne i tilbuddet har forskellige støttebehov, lige fra støtte flere dage om ugen, på forskellige tidspunkter af døgnet samt i weekender.
Tilbuddet giver støtte og vejledning efter SEL § 85 og § 83. Den nye enhed er lagt sammen med Akuttilbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune. Akuttilbuddet er et tilbud om støtte til at håndtere akut psykisk krise. Akuttilbuddet har døgnåbent, året rundt for både personlig såvel som telefonisk henvendelse. Om natten varetages Akuttelefonen af medarbejdere fra et botilbud, denne ordning bevares.
Arbejdstid
Arbejdstiden vil være en blanding af faste vagter og selvtilrettelæggende. En del af arbejdstiden vil være vagtplanlagt i ydertimerne for at sikre dækning, mens resten af arbejdstiden er fuldt fleksibel efter borgere og medarbejders behov. Du skal være indstillet på at både aften- og weekendarbejde er en fast del af arbejdet og du skal som udgangspunkt forvente weekendarbejde op mod hver tredje weekend.
Så hvis du:
- har en relevant socialfaglig, pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
- har erfaring med at arbejde med mennesker der har et fysisk handicap og/eller psykiske, sociale og andre problemer
- altid ser borgeren som den centrale aktør
- er motiveret af at understøtte et for borgeren godt liv i egen bolig og til at støtte op om dette med en bred vifte af opgaver, inklusive praktiske.
- er fleksibel mht. arbejdstid og evner en selvstændig arbejdstilrettelæggelse, som både imødekommer borgerens behov og sikrer egen trivsel på den lange bane
- kan bidrage til at identificere gode, kreative løsninger i samarbejde med borger og rådgiver. Det kræver både gode refleksive og dialogiske evner, samt en god forståelse for organisationen og de omkringliggende muligheder hos samarbejdspartnere, civilsamfund m.m.
- kan bevare overblikket, kender dine grænser og kan mærke når noget opleves forkert og kan reagere på det
- evner det tværfaglige samarbejde om og med borger, er nysgerrig på andres perspektiver og kan se relevansen i at kigge på samme problemstilling fra flere forskellige faglige vinkler.
- at være en del af en personalegruppe, der arbejder i en organisation, hvor medarbejderne har stort ansvar og indflydelse
- stor ledelsesopbakning og tillid til dine faglige vurderinger og din sunde fornuft
- relevant undervisning og kompetenceudvikling, samt supervision og sparring med kolleger
- en spændende arbejdsplads, hvor vi i hele det sociale område er i gang med at tænke nyt
- at være med til at udvikle den nye enhed i samarbejde med dine kommende kolleger
- løn efter din overenskomst og tillæg for særlige kompetencer, når de kan komme i spil i opgaven.
I takt med at flere borgere ønsker at tage imod vores nye tilbud, vil der blive ansat flere medarbejdere.
Vi søger tre medarbejdere pr. 1. marts. Er du interesseret og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte lederen Jens Hjort Andersen på 30542557 eller faglig koordinator Birgitte Falck-Jensen på 20135089. Vi holder begge to ferie mellem jul og nytår.
Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende straffe- og børneattest.
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 14. januar kl 23, 2024.
Ansættelsesforhold
32-37 timer om ugen
Tiltrædelse
Hurtigst muligt
Arbejdssted
LTK
I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Center for Social Indsats - Administration, Toftebæksvej, 2800 Kongens Lyngby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5956320