BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at styrke den rehabiliterende indsats i borgerens eget hjem? Kan du se dig selv anvende og udbrede din faglige viden i arbejdet med borgerne og i det tværfaglige samarbejde med kollegaer? Så har vi jobbet til dig!
I de kommende år vil antallet af ældre stige – flere ældre vil opleve nedsat funktionsevne, begrænsninger i hverdagslivet, psykisk mistrivsel og leve længere med kroniske sygdomme i eget hjem. En systematisk og tværfaglig tilgang skal sikre, at flere borgere lever et så selvstændigt liv som muligt, da det er forbundet med stor frihed og livskvalitet for borgeren at kunne klare sig selv længst muligt i eget hjem.
Som terapeut i hjemmeplejen vil du være med til at gøre en forskel for den enkelte borger ved at bringe dine faglige kompetencer i spil i et tæt samarbejde med social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker samt andre terapeuter i hjemmeplejen. Du kommer til at være del af en igangværende kulturændring, hvor den rehabiliterende tilgang er et grundlæggende princip for arbejdet med borgerne. Vi tilbyder mange forskellige opgaver, eksempelvis:
- Medvirke til vurdering, igangsættelse og udførelse af rehabiliterende indsatser i hjemmeplejen, fx hos borgere, der udskrives fra hospital eller nye borgere i hjemmeplejen
- Bidrage med ADL-vurderinger og fx vurderinger af mobilitet og balance samt bidrage med viden om borgerinddragelse, målsætning og motivationsarbejde
- Deltage i tværfaglige borgermøder, hvor du bidrager med dine faglige input
- Indgå i netværk med øvrige terapeuter ansat i hjemmeplejen, hvor der vil være gode muligheder for vidensdeling samt gode sparringsmuligheder med øvrige medarbejdere i kommunen, der arbejder med rehabilitering
- Videreudvikle egne faglige kompetencer i takt med en bred opgaveportefølje
Som terapeut i hjemmeplejen bliver du én ud af to terapeuter i hjemmeplejeenheden, som skal ud til borgerne dagligt – enten selvstændigt eller i et samarbejde med en kollega.
Du vil eksempelvis skulle bidrage til at afdække borgernes rehabiliteringsbehov og -potentiale, samt understøtte varetagelse af ADL-opgaver i samarbejde med social- og sundhedshjælpere og -assistenter, når der er brug for det. Vi sørger for, at du bliver godt introduceret, så du er klædt på til de opgaver, du møder. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling samt løbende sparring og vidensdeling.
Hvem er du?
Du er uddannet ergoterapeut eller fysioterapeut. Det er en fordel, hvis du har erfaring med hjemmepleje og/eller erfaring med rehabilitering eller geriatri. Det væsentligste er dog, at du har lyst til at være en del af hjemmeplejens dagligdag, at du brænder for rehabilitering. Det er desuden vigtigt, at du har lyst til at være en del af en ny spændende udvikling og trives godt i opstartsfaser, hvor rammerne omkring dit arbejde er i bevægelse. Du sigter efter de gode relationer – både med borgeren, de pårørende, dine nærmeste kolleger og samarbejdspartnere.
Lidt om os
Hjemmesygeplejen Indre By/Østerbro
Vi er en arbejdsplads med ca. 400 medarbejdere, fordelt på social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, forebyggende medarbejdere, ledere og en administrativ stab.
I Hjemmesygeplejen Indre by/Østerbro samarbejder vi på tværs af sygeplejen og hjemmeplejen. Vi er opdelt i sygeplejegrupper og social- og sundhedsgrupper, men arbejder tæt sammen i relevante borgerforløb.
Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på den gode trivsel og arbejdsmiljø. Vi er en personalegruppe med en bred erfaring, vi er godt rustet til at tage imod nye kollegaer og initiativer.
Vi har til huse på Østbanegade – lige overfor Nordhavn Station og tæt på metro.
Lyder det som noget for dig?
Stillingen er fortrinsvist placeret i dagvagt i hverdagene. Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2023 eller snarest derefter.
Du bliver ansat i Indre by/Østerbros hjemmepleje, hvorfra du vil cykle ud til borgerne i lokalområdet. Du vil referere til gruppeleder, Dorthe Hock. Løn forhandles efter gældende overenskomst.
Du er velkommen til at kontakte rehabiliteringsfaglig vejleder Stinne Sonne eller gruppeleder Dorthe Hock på 3530 3030 for mere information.
Søg via linket senest mandag den 19. juni 2023
Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192151&DepartmentId=21649&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838425