Rådgivere indenfor cybersikkerhed til Grønland og Færøerne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med rådgivning indenfor cybersikkerhed til myndigheder og virksomheder i Grønland og på Færøerne, på baggrund af cybertruslen og den skærpede sikkerhedspolitiske situation i Nordatlanten og Arktis? Kunne du tænke dig at gøre en forskel, ved at bidrage til beskyttelsen af kritisk it-infrastruktur i Rigsfællesskabet? Så er det måske dig, vi leder efter.

CFCS søger medarbejdere til styrkelse af rådgivningsindsatsen inden for cybersikkerhed rettet mod Grønland og Færøerne. Stillingerne er placeret i CFCS’ enhed for Kritisk Infrastruktur og Beredskab.

I enheden vil du indgå i et dedikeret team med fokus på CFCS’ opgaver inden for styrkelse af cybersikkerhed og beskyttelse af kritisk infrastruktur i Nordatlanten. Rådgivningsteamet indgår i en nyoprettet sektion, hvor den høje faglighed, det gode kollegaskab og en professionel tilgang til enhedens kerneopgaver skaber forudsætningerne for vores resultater.

Du får faglige udfordringer – men også plads til at udvikle dig:

Du bliver en del af en enhed, som løser CFCS’ kerneopgaver inden for samarbejde med Grønland og Færøerne vedrørende cybersikkerhed og beredskab. Vores bredere opgaveportefølje omfattende Danmarks kritiske it-infrastruktur, informerer og kvalificerer vores rådgivnings- og beredskabsopgaver. Sektionen bistår myndigheder og virksomheder inden for kritisk infrastruktur med at kunne imødegå cyberangreb og de potentielt destruktive effekter, som truer sikkerheden og stabiliteten i samfundet.

Dine opgaver vil være specifikt målrettet rådgivningsindsatsen til myndigheder og virksomheder i Grønland og på Færøerne. Indsatsen fokuserer på rådgivning med henblik på at sikre et højt cybersikkerhedsniveau i Rigsfællesskabet. Formidling, koordination og relationsopbygning er centrale for opgaveløsningen.

Vi arbejder på tværs af CFCS’ områder og kapaciteter. Derudover bidrager vi til og nyder godt af den synergi, som opstår i samspillet mellem en række fagligt dygtige enheder inden for cybersikkerhed. Placeringen i Forsvarets Efterretningstjeneste betyder også, at vi kan arbejde efterretningsbaseret, hvilket skaber et unikt grundlag for vores rådgivning og daglige arbejde med cybersikkerhed.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Målrettet rådgivning om cybersikkerhed til myndigheder og virksomheder i Grønland og på Færøerne, på tværs af samfundsvigtige sektorer.
  • Rådgivning vedrørende implementering af internationale standarder og nationale sikkerhedsanbefalinger vedrørende cyber- og informationssikkerhed, i samarbejde med relevante myndigheder.
  • Rådgivning vedrørende kortlægning og beskyttelse af kritisk infrastruktur i Rigsfællesskabet, i samarbejde med relevante myndigheder.
  • Koordination i FE / CFCS og med relevante myndigheder i Danmark og Grønland og på Færøerne
Der vil indgå rejseaktivitet i stillingen. Der kan blive mulighed for udstationering i kortere perioder.

Der er gode muligheder for udvikling i stillingen. CFCS har fokus på at sikre en kontinuerlig videreuddannelse med relevans for opgaveløsningen.

Du og din baggrund er vigtig:

  • Du har en relevant uddannelse inden for eksempelvis det samfundsvidenskabelige område, en teknisk uddannelse eller uddannelse/dokumenteret erhvervserfaring inden for cybersikkerhedsområdet.
  • Du har en bred interesse i it-sikkerhedsmæssige problemstillinger, og viden om cybersikkerhed generelt.
  • Du tager initiativ og er selvstændig i opgaveløsningen, samt motiveret for at levere rådgivning af høj kvalitet, med udgangspunkt i CFCS’ solide faglighed indenfor cybersikkerhed.
  • Du skal have lyst til at udvikle samarbejdsrelationer og indgå i konstruktive partnerskaber med vores kunder og andre eksterne interessenter.
  • Vi forventer, at du kan levere specifik rådgivning, med afsæt i kundens behov og modenhedsniveau, samt indenfor grundlæggende it-sikkerhedsmæssige principper og det konkrete trusselsbillede.
  • Din motivation for at formidle komplekse sikkerhedsmæssige problemstillinger i både en specifik og en bredere kontekst er central. Vi forventer, at du er en god formidler, både skriftligt og mundtligt.
Det er en fordel hvis du:

  • Har erfaring med risikostyring og kendskab til ISO/27001 eller lignende internationale standarder.
  • Har erfaring med rådgivning inden for cybersikkerhed.
  • Har erfaring med målrettet kommunikation.
  • Har en god strategisk og politisk forståelse for det nordatlantiske område, samt erfaring med efterretningsvirksomhed.
  • Erfaring med eller forståelse for beskyttelse af kritisk infrastruktur samt kendskab til tværsektorielt beredskab og national krisestyring.
Din nye arbejdsplads:

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer:

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen:

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 15. juni 2023.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 25 og stiler mod en ansættelse fra den 1. september. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på mail: fe-8086@fe-ddis.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Efterretningstjeneste, Kastellet 30, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169243&DepartmentId=8076&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838956

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet