BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du stå i spidsen for den videre udvikling af Region Hovedstadens informationssikkerhed og databeskyttelse? Har du en bred faglig spændevide og kan arbejde strategisk med komplekse og compliancetunge dagsordener? Er du en motiverende og tillidsskabende leder, som er optaget af at udvikle medarbejdere og organisation? Så er stillingen som sektionschef for informationssikkerhed måske noget for dig!
Informationssikkerhed og databeskyttelse er et højt prioriteret område, som vi arbejder med på alle niveauer i Region Hovedstaden. Som chef for området har du ansvar for både IT-sikkerhed og databeskyttelsesjura (GDPR). Samtidig har du ansvar for MDR.
For alle områder er afgørende, at du kan sikre strategisk sammenhæng og balance i forholdet mellem det regulatoriske og det forretningsmæssige. Det indebærer blandt andet, at du skal have blik for helheden og være motiveret af en risikobaseret tilgang, hvor den bæredygtige implementering indgår som et styrende princip. Det indebærer også, at du skal kunne facilitere en strategisk ledelsesdialog om risici, som ofte er fagligt vanskelig i forhold til både de IT-tekniske og det juridiske perspektiver.
Om sektionen
Sektion for informationssikkerhed har til formål at drive en sammenhængende og strategisk prioriteret udvikling af informationssikkerhed, databeskyttelse og MDR på tværs af Region Hovedstadens organisation. Sektionen har det overordnede ansvar for regionens fortolkning og udmøntning af databeskyttelseslovgivningen og MDR samt ansvaret for efterlevelse af relevante best practice rammeværk såsom ISO 27001 og ISO 13485. Sektionen har også ansvaret for den løbende håndtering af ny lovgivning (eks. Schrems II dommen) og nye krav fra eksterne myndigheder (eks. Center for Cybersikkerhed).
De konkrete opgaver i sektionen spænder bredt. Indenfor både informationssikkerhed, databeskyttelse og MDR varetager sektionen den overordnede strategi- og politikudvikling, udvikler og vedligeholder retningslinjer, koordinerer tilsyn og revision samt udarbejder ledelsesrapportering og risikovurderinger. Sektionen håndterer også regionens samlede sikkerhedskultur og awareness, formulerer svar på henvendelser (ex. pressehenvendelser, politikerspørgsmål og høringer) og deltager i det tværregionale og nationale samarbejde. Samtidig sekretariatsbetjener sektionen en række forskellige ledelsesfora og styrer de samlede aktiviteter, der igangsættes for at løfte regionens modenhed.
Sektionen har herudover en omfattende opgave i forhold til konkret sagsbehandling og vurdering af alle nye systemer, software og udstyr. Det gælder eksempelvis i forhold til det databeskyttelsesretlige område, hvor sektionen håndterer den databeskyttelsesretlige vurdering, sikrer dokumentation i regionens systemfortegnelse, udarbejder databehandleraftaler, tredjelandsvurderinger, EU-standardkontrakter m.m.. Det gælder også i forhold til MDR-området, hvor sektionen screener og håndterer nye systemer og software i forhold til MDR – herunder varetager den nødvendige kvalitetssikring af in house software jf. MDR art. 5.5.
Sektion for informationssikkerhed er en del af Enhed for Digital Regulering og er forankret i regionens Center for IT- og Medicoteknologi (CIMT). Sektionen har en bred kontaktflade til regionens hospitaler og øvrige centre. Herudover arbejder sektionen tæt sammen med blandt andre operationel sikkerhed, Forskningsjura og regionens DPO-funktion.
Ansvarsområder
Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende sektion med dygtige og engagerede medarbejdere, hvor du får det overordnede ansvar for at sikre den daglige drift og den videre udvikling af de enkelte fagområder. Det indebærer blandt andet, at du skal sikre den løbende optimering af processer og arbejdsgange, udarbejde roadmaps og handlingsplaner for de forskellige fagområder og varetage dialogen med diverse nøgleinteressenter. Det indebærer også kvalitetssikring og godkendelse af beslutningsoplæg til regionens topledelse, håndtering af oplæg og præsentationer på alle ledelsesniveauer, styring af scope for sektionens aktiviteter samt løbende opgaveprioritering og overordnet leverancestyring.
Som chef for sektionen bliver du personaleansvarlig for 23 medarbejdere fordelt på tre teams: Generalist-teamet, GDPR-teamet og MDR-teamet. Som personaleansvarlig chef har du det overordnede og daglige ansvar for medarbejdernes trivsel og faglige udvikling.
Du bliver en del af enhedsledelsen i Digital Regulering. Enheden indeholder foruden sektion for informationssikkerhed også sektion for lokale systemer.
Du bliver også en del af ledergruppen i CIMT, hvor du vil møde et stærkt netværk af engagerede lederkollegaer, som løfter en bred vifte af opgaver indenfor offentlig digitalisering.
Din profil og kvalifikationer
Du er struktureret og kan holde overblik samt sætte retningen for en kompleks portefølje af drifts- og udviklingsopgaver. Du søger altid dialog og samarbejde, og du møder både medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere med tillid og respekt.
Du er en holdspiller, og med din personlighed brænder du igennem som én, der kan motivere og udvikle både medarbejdere og organisation. Du er åben, uformel og tillidsfuld i din ledelsesstil og kan identificere dig med vores fire værdier: Tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.
Du har en bred faglig spændevide og kan håndtere både de IT-mæssige og juridiske perspektiver i forhold til informationssikkerhed, databeskyttelse og MDR. For de områder, hvor du ikke allerede har en høj faglig indsigt, sætter du dig grundigt ind i fagområderne og sørger for at oparbejde en den nødvendige viden. Dels fordi du er nysgerrig og oprigtigt interesseret. Dels fordi den faglige viden og forståelse for de forskellige fagområder er en forudsætning for, at du kan sætte retningen og drive en strategisk prioriteret udvikling.
Du er ambitiøs og har visioner for de områder, du arbejder med. Du har et strategisk mindset og et stærkt blik for implementering. Du kan håndtere vanskelige problemstillinger og compliance i tæt samarbejde med forretningen og er fortrolig med at formidle til alle ledelsesniveauer.
Løn og ansættelsesforhold
Dit arbejdssted vil være Borgervænget 5, 2100 København Ø. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis søndag 13. august 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 33.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
- Enhedschef for Digital Regulering og CISO, Anna Olga Aaskilde Laursen på telefon 51 15 34 19 eller mail anna.olga.aaskilde.laursen@regionh.dk
CIMT er med cirka 1000 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supportere og udvikler it, medicoteknisk udstyr og telefoni på tværs af Region Hovedstaden. Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder og vi brænder for en vigtig sag: Hos os handler digitalisering om liv!
Du kan læse mere om Centrer for It og Medicoteknologi her: https://www.regionh.dk/CIMT
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
It- medico og telefoni, Borgervænget 7, 2100 København Ø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 13-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250840&DepartmentId=11912&MediaId=4723&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5882415