UX-konsulent med stærke proceskompetencer til Nyt SIS programmet - Afd. for Udannelse og Studerende

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du god forståelse for brugertilfredshed, brugervenlighed og processer? Har du mod på at lede tværgående indsatser? Er du nysgerrig på nye metoder og værktøjer? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en faglig stærk UX-konsulent med gode samarbejdsevner til Nyt SIS programmet, som skal drive udvikling og kan styre og koordinere programmets tværgående programspor i samarbejde med et hold af dygtige medarbejdere. Stillingen er nyoprettet og er organisatorisk placeret i Kontoret for Nyt SIS i Afdelingen for Uddannelse og Studerende på DTU. 

Nyt SIS programmet  
Nyt SIS er et programfællesskab mellem syv universiteter, KU, CBS, DTU, ITU, SDU, AAU og RUC, der har til formål at anskaffe og implementere et nyt studieadministrativt system. Det nye system skal sætte den studerendes behov i centrum og sikre øget anvendelse af selvbetjeningsløsninger, fælles overordnede processer på tværs af universiteter og automatisering af arbejdsgange. Høj brugertilfredshed og brugervenlighed vil være helt centrale pejlemærke i det nye system. Her vil du som UX-konsulent spille en vigtig rolle i Nyt SIS programmet, da du skal bidrage til at sikre en særlig opmærksomhed på de kravsatte gevinster i løsningen inden for brugervenlighed og webtilgængelighed og på de eventuelt forskellige brugerbehov på universiteterne.  

Da stillingen er nyoprettet, vil du have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Vi antager dog, at du vil skulle arbejde med følgende områder: 

  • Kvalificere designforslag i samarbejde med program og leverandør specifikt på de fremtidige brugergrænseflader i ny løsning
  • Kvalificere efterlevelse af krav, samt udførelse af test, både i form af brugervenlighedstest og webtilgængelighed (WCAG) og facilitering af test i samarbejde med programmets eksisterende testressourcer  
  • Etablering og facilitering af brugerpaneler med formål at brugerteste de fremtidige brugergrænseflader i samarbejde med leverandør og program.
  • Understøtte og sikre netværk af UX-ressourcer fra de deltagende universiteter, som kan fungere som referencegruppe i programmets arbejde med UX-relaterede opgaver 

Kvalifikationer og kompetencer

  • Erfaring med og kompetencer inden for UX, brugervenlighed og tilgængelighed (WCAG) 
  • Stærke kompetencer inden for koordinering, relationsopbygning og facilitering, da du vil blive ansvarlig for etablering af et UX-netværk og brugerpaneler, som skal bidrage til at sikre høj kvalitet og brugervenlighed hos slutbrugerne af systemet 
  • Gode samarbejdsevner, da du vil indgå i samarbejder på tværs af programmet 
  • Erfaring inden for store offentlige projekter, samt erfaring med arbejdet med leverandørstyring
  • Erfaring i at arbejde med user stories, mockups og prototyper 
  • Erfaring og viden inden for lovgivning inden for webtilgængelighed, samt fælles offentlige digital arkitektur
  • Erfaring med understøttelse af leverandørs afvikling af WCAG-test 
  • Erfaring med understøttelse af afvikling af fælles offentlig brugervenligheds test 

Du vil indgå i et samarbejde med andre UX faglige kollegaer, som vil støtte dig i at få udviklet og etableret UX-området i Nyt SIS-programmet.

Interesseret?  
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Hans Bredenfeld Matzen på mobil 2489 2242.

Løn og ansættelsesvilkår   
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Aflønning vil ske på basis af din uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. Forventet opstart d. 1. maj 2024 eller efter nærmere aftale. 

Dit arbejdssted vil hovedsageligt blive på ITU, men der kan forekomme aktiviteter på DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt   
Vi skal modtage din online ansøgning senest d. 4. marts 2024.  Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 10 og 11  og 2. samtalerunde i uge 12. 

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

Teknologi for mennesker  
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993296

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet