Bliv en del af DTU's erhvervssamarbejde: Planlæg workshops, events og netværk!

Profilbillede
dato

Er du medarbejder med gåpåmod, drive og nysgerrig? Så kan du bidrage til Danmarks Tekniske Universitet ved at udvikle universitetets samarbejde med erhvervslivet. 

Vi søger en person, der er dygtig til at arbejde praksisnært i form af planlægning og afholdelse af workshops og karriere-events. Samtidig skal du kunne indgå i dialog med virksomheder og studerende. Du har interesse for teknologi og vil gerne bidrage til at skabe fremtidens bæredygtige og digitale løsninger.

At være til gavn for samfundet og en synlig partner for erhvervslivet er en central del af DTU’s DNA.  I den forbindelse har DTU etableret et Talent Partnerskab program, hvor virksomheder kan komme tættere på DTU’s studerende via workshops, oplæg, netværk mm. Virksomheder indgår partnerskab for både at indgå projektsamarbejde og praktik med de studerende og ikke mindst rekruttere dygtige medarbejdere. Partnervirksomheder kan omvendt vise forskellige karriereveje for ingeniører og dermed kvalificere de studerendes valg på jobmarkedet.

Som medarbejder kommer du til at arbejde i én af universitetets koncernstabe: Afdelingen for Forskning, Rådgivning og Innovation - i Kontoret for Partnerskaber med godt 20 medarbejdere. Du vil indgå i et stærkt team for erhvervssamarbejde med erfarne projektledere, hvor du vil få god sparring – og du vil få en bred kontaktflade til forskere, studerende og virksomheder. Du vil samtidig arbejde tæt sammen med en medarbejder i DTU’s afdeling for Uddannelse og Studerende, der også indgår i Talent Partner arbejdet, ligesom vi har en studentermedarbejder tilknyttet. 

Arbejdsområde og rolle
Profilen for den succesfulde kandidat er:

  • Du har sans for at tilrettelægge og afholde workshops og events 
  • Du trives med en bred kontaktflade både internt på universitetet og til virksomhedspartnere
  • Du er udadvendt og kan lide at tage teten, introducere oplægsholdere mv.
  • Du kan bidrage til DTU’s kommunikation på de sociale medier
  • Du har nogle få års erhvervserfaring

Det kan du forvente af os

  • Et udfordrende og selvstændigt job 
  • En bred kontaktflade til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere
  • Gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Tiltrædelse: 1. oktober 2024.

Du refererer til teamleder i Kontoret for Partnerskaber, Afdeling for Forskning, Rådgivning og Innovation. 

Dit arbejdssted er DTU Lyngby Campus, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 5. august 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Jobsamtaler forventes afholdt i uge 34 .

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jonas Orebo Pyndt på jopyn@dtu.dk  eller 2256 7579.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, evt. handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072768

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet