Business Analysts til Årsopgørelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af teamet bag en helt central samfundsopgave - at levere Årsopgørelsen til 5 mio. skatteydere i Danmark?

Vi søger to medarbejdere, som har lyst til at blive en del af et kontor af engagerede medarbejdere, som i det daglige er ansvarlige for koordinering, styring og udvikling af Årsopgørelsen, samt driften af de systemer, der tilsammen danner grundlaget for personbeskatning i Danmark.

Om jobbet
Hvert år vedtager Folketinget en mængde nye love, som har betydning for borgernes Årsopgørelse. Systemerne bag årsopgørelsen har mange år på bagen, men fungerer sikkert og stabilt. Samtidig er skattereglerne komplicerede og udbygget over mange år. Det giver samlet set et komplekst systemlandskab med mange indbyrdes afhængigheder. I kontoret Årsopgørelse har vi blandt andet ansvaret for hvert år at implementere den nye lovgivning, sådan at Årsopgørelsen bliver beregnet korrekt for alle.

Dine arbejdsopgaver som business analyst består blandt andet af

  • at bidrage til et fortsat godt samarbejde mellem forretningen og it-leverandøren
  • at bidrage til at omsætte forretningskrav til let forståelige kravspecifikationer, som vores it-leverandør kan arbejde med
  • at hjælpe med at teste årets ændringer
  • håndtering af fejl og ændringsønsker og den daglige applikationsdrift.
Om dig
Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring. Som person er du struktureret og ansvarsbevidst. Du er empatisk, ligesom du er teamplayer, der gerne deler din viden, meninger og erfaringer med andre. Du trives med at samarbejde med andre og kan indtage forskellige roller i samarbejdet. Du har god it- og datamæssig forståelse samt interesse for at styre it-leverandører. Derudover har du mod på at sætte dig ind i et kompliceret systemområde. Endelig er det vigtigt, at du er forandringsparat og kan se muligheder i nye arbejdsgange.

Bliv en del af et fagligt stærkt fællesskab
Du kan glæde dig til at blive en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer i et fagligt stærkt fællesskab, hvor vi videndeler og hjælper hinanden. Kontoret er præget af en uformel tone, godt humør og en høj faglighed, hvor du får rig mulighed for at tage et stort ansvar. Vi arbejder tæt sammen med kollegaer fra forskellige kontorer, styrelser og eksterne leverandører. Alle arbejder mod samme mål, og der er en stor grad af fællesskabsfølelse og et godt sammenhold på tværs af kontorer og fagligheder.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har den seneste og mest relevante viden, så vi kan løse vores opgaver optimalt. Vi lægger derfor vægt på at du gennemgår relevant efteruddannelse. Vi har høj grad af fleksibilitet, hvor der er mulighed for at balancere arbejde og fritid.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse senest 20. marts 2024 via linket ”søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler i uge 14 og 15.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamlead Mathilde Molsgaard tlf. 72 37 98 10 eller kontorchef Jørgen Bo Madsen tlf. 21 49 88 22.

Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og referencer.

Tiltrædelse er 1. juni 2024 eller efter nærmere aftale.

Der er mulighed for at blive ansat som specialkonsulent eller chefkonsulent med de rette kompetencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Nybrovej 110, 2800 Kgs. Lyngby.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 116, Nybrovej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004804

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet