Data scientists og softwareudviklere til Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Det skal være let at drive virksomhed, og svært at være svindler. I Erhvervsstyrelsen benytter vi machine learning til at bekæmpe svindel og hjælpe virksomhederne. Er du data scientist eller softwareudvikler, og synes du dette lyder spændende? Så er du måske vores ny kollegaer i Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab.

Om arbejdet i ML-Lab
I Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab udvikler vi machine learning modeller til kontrol af virksomhedsoprettelser- og ændringer, samt til vejledning af danske virksomheder. Modellerne understøtter f.eks., at Erhvervsstyrelsen kan identificere undringsværdige virksomhedsændringer i realtid. Dermed gøres kontrolmedarbejdere opmærksomme på mistænkelige forhold, inden ændringerne overhovedet gennemføres. For at forbedre styrelsens kontrolmuligheder samarbejder vi desuden med andre myndigheder.

Machine Learning Labbet ejer hele modellens livscyklus, fra idégeneration, over udvikling, til produktionssætning, monitorering og vedligehold. I hele processen har vi tæt samarbejde med fageksperterne i styrelsen. Da vi er en offentlig myndighed, har vi stort fokus på forklarbarhed i vores machine learning. Dette understøttes af frameworket X-RAI, Explainable Responsible AI, som Erhvervsstyrelsen har udviklet i samarbejde med ITU.

Vi udvikler vores løsninger i Python. De fleste modeller benytter vores Neo4j-grafdatabase, hvori vi forener styrelsens data og data fra andre myndigheder. Vi produktionssætter løsningerne i Racetrack, som er delvist internt udviklet: https://github.com/TheRacetrack/racetrack

Du kommer bl.a. til at:

  • Udtænke, udvikle og vedligeholde machine learning modeller i tæt samarbejde med slutbrugeren
  • Bidrage til den kontinuerlige forbedring af vores processer og værktøjer
  • Opbygge forståelse for vores brugeres forretningsområder og behov
Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse, eller et par års erhvervserfaring med data science eller programmering. Du har interesse for databearbejdning og machine learning i Python og brænder for at blive dygtigere. Du motiveres af at løse reelle behov med dine tekniske færdigheder - især når formålet er til gavn for det danske samfund. Den praktiske implementering af machine learning modeller er en stor del af arbejdet. Erfaring med eller interesse for softwareudvikling-principper (f.eks. clean code, SOLID) er derfor en fordel.

Du har lyst til at arbejde med teknologier og koncepter som:

  • Python (herunder bl.a. pandas, sk-learn og pytorch/tensorflow)
  • Grafdatabaser (vi bruger Neo4j)
  • Linux, Docker og Git
  • Forklarbarhed og etik ift. ML-modeller
  • Sporbarhed i datahændelser
  • Netværksanalyse
Du bliver en del af styrelsens Machine Learning Lab, som p.t. omfatter 15 personer med forskellige baggrunde, bl.a. økonomer, fysikere og en lingvist. Vi holder af udfordringer, er relativt selvorganiserende omkring projekter og vi arbejder i en agil organisation. Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi har en uformel omgangstone, og kan godt finde ud af at hygge os.

Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet – Langelinie, Midtermolen og Dampfærgevej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Veronica Bojsen-Møller tlf. 35 29 16 12 Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Bemærk at tilgængelighed vil være begrænset henover sommeren.

Interesseret?
Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag d. 6. august 2023.

Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170229&DepartmentId=6205&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5859348

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet