Engageret pædagog til stærkt team af dygtige fagfæller

Profilbillede
dato

Engageret pædagog til stærkt team af dygtige fagfæller – det kunne godt være dig
Vi har et stærkt pædagoghold med høj faglighed, og har nu fået plads til en ekstra pædagog – måske skal det være dig?

Timeantallet er på 34-37 timer om ugen. Kan du starte 1. juni, så er det rigtig dejligt, men vi har tid til at vente på den rette.

Blomsterhaven ligger på Krakasvej 3 i Kongens Lyngby (Gladsaxe kommune) - er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år.
Vi er pt. 88 børn og 23 medarbejdere med både lang og kortere anciennitet, og vi er praktikinstitution for pædagogstuderende.
Vi arbejder med aldersopdelte grupper, og du må gerne have gjort dig nogle tanker, om der er en aldersgruppe, du er særligt interesseret i at arbejde med.

Vi er et 43 år gammelt dejligt hus med bl.a. vores egen gymnastiksal, et krea-værksted og nogle fantastiske legepladser.

Vi ligger tæt på Bagsværd sø og andre skønne naturområder, hvilket giver en oplagt mulighed for at bruge naturen i det pædagogiske arbejde.

Vi er bl.a. optagede af at bruge de fysiske læringsmiljøer til at skabe læring over hele dagen for børnene.

Udvikling er ikke kun for børnene
I Blomsterhaven arbejder vi for et fagligt miljø, hvor vi både lytter til og er nysgerrige på hinandens perspektiver, men hvor vi også udfordrer hinandens faglighed for sammen at blive endnu dygtigere.

Vores struktur kræver planlægning, og vi sikrer derfor plads til forberedelse og fastlagte faglige møder i et voksenpædagogisk udviklings- og læringsmiljø med engagerede og samarbejdsvillige kollegaer, og anerkendende faglig ledelse.

Vi har en høj faglighed og arbejder målrettet på at skabe en fleksibel arbejdsplads med en sund work-life balance - blandt andet med mulighed for 4-dages arbejdsuge.

Vi arbejder for en kultur, hvor alle medarbejdere møder børnene med det samme pædagogfaglige afsæt og, at der er en ”rød tråd” for børnene i de år, de er i Blomsterhaven.

Som pædagog i Blomsterhaven påtager du dig ansvaret for at skabe udviklingsunderstøttende rammer og aktiviteter for børnene i en kompleks hverdag, hvor DU med din anerkendende tilgang, faglighed, robusthed og positive mindset er den vigtigste ingrediens i trylledrikken.

Blomsterhaven er en del af Områdeinstitutionen Stengård, som består af i alt 6 børnehuse, som ligger geografisk tæt på hinanden, med forskellige størrelser og fysiske rammer.
Vi bestræber os på at skabe gode rammer for kompetenceudvikling, og arbejder målrettet med at udvikle netværk for medarbejderne på tværs af området.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i Gladsaxe kommunes fælles barne- og læringssyn og den fælles faglige ramme DAP (didaktisk anvendt pædagogik).

Gladsaxe kommune arbejder i samarbejde med Unicef om at blive børnevenlig by.

Vi har et særligt fokus på sprog, læringsmiljøer over hele dagen, børns medbestemmelse/perspektiver, æstetiske læringsprocesser, tidlig indsats og evalueringskultur.

Du kan læse mere herom i Års- og læreplan for område Stengård

Hvis du er blevet inspireret, nysgerrig og motiveret til at være en del af team Blomsterhaven, så glæder vi os til at modtage din ansøgning, cv og uddannelsesbevis.

Løn og ansættelsesvilkår
Gladsaxe Kommune kan tilbyde bl.a. fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport. Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje ferieboliger.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny Løn.
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

For flere uddybende oplysninger om stillingen står børnehusleder Maria Voss til rådighed på telefon 44 44 18 03.

Ansøgningsfrist
Mandag 27. maj 2024.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Blomsterhaven, Krakasvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034937

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet