Fagligt engageret kok eller ernæringsassistent - genopslag

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at lave mad og tilberede den fra bunden og er du uddannet kok/ernæringsassistent? Så kan vi tilbyde udfordrende og varieret arbejde med engagerede kolleger i et spændende arbejdsmiljø, som er i kontinuerlig udvikling mod sunde, gode og velsmagende måltider.

Slotsvænget er et døgndækket socialpsykiatrisk botilbud i Kongens Lyngby, beliggende i Bondebyen i naturskønne omgivelser, nær Mølleåen, med plads til 28 beboere i alderen 30 til 70 år. Vores beboere har forskellige støttebehov, men fælles for dem alle er deres behov for at blive set og mødt, der hvor de er. Vores bosted er kendetegnet ved, at vi har et godt samarbejde mellem beboere og kolleger.

Om dig
Du har lyst og evner til at bidrage til den fortsat faglige udvikling i Slotsvængets køkken. Du er indstillet på at arbejde med borgeren i centrum og samtidig kan du arbejde selvstændigt med at tilberede et udsøgt måltid til beboere og personale op til 40 personer.
Du sætter pris på sunde og nærende måltider, lavet fra bunden, som dufter i hele huset. Og samtidig er opsøgende på Slotsvængets mange forskelligartede behov og den kontinuerlige udvikling. Derudover er du velafbalanceret, ansvarlig, fleksibel og rummelig, og har gode samarbejdsevner.
Du er indstillet på at anvende rengøringsfærdigheder og hygiejniske principper til gavn for køkken, Slotsvænget og særligt for borgerne på Slotsvænget. Du behersker dansk i tale og skrift, og du har grundlæggende IT-kompetencer.

Om os
Vi er en kollegagruppe, der brænder for madlavningen, hvor vi er fagligt ambitiøse, har stort ansvar og stor indflydelse. Vi tilbyder relevant introduktion og oplæring til alle funktioner.
Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved at være et socialpsykiatrisk bosted, hvor de nyansatte har givet udtryk for, at de er blevet taget rigtig godt imod.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår sker efter relevant overenskomst.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Vi holder samtaler den 18. marts mellem kl. 08.00 – 12.00.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte Jane Christensen tlf.: 2840 9373, som er leder af køkkenet.

Da det er et genopslag, vil tidligere ansøgere blive taget i betragtning på ny.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Arbejdssted
Botilbud Slotsvænget, Slotsvænget 23A, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Botilbud Slotsvænget, Slotsvænget, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004466

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet