Fleksibel aften/weekend assistance til smykkebutik

Profilbillede
dato

Er du serviceminded og smilende?
Butiksvant?

Museums Kopi Smykker/Gottes Sølv og Guld i Lyngby Storcenter søger en udadvendt, smilende og mødestabil medarbejder. Er du studerende og int i at arbejde eftermiddage, weekends, sommerferien  og i julen. Så send os en kort mail med relevante informationer.

Det en fordel, hvis du elsker smykker, og kan lide at vejlede og guide kunden så købsoplevelsen bliver optimal. Oplæring gerne i feb/ marts. Du også velkommen til, at se forbi butikken. 

Vi søger ekspedienter til vores butik i Kgs. Lyngby fortrinsvis eftermiddag til luk og weekend vagter, men som også kan springer til både sygdom og ferier og i julen

Du vil blive ansat som timelønnet i et lille velfungerende team med søde kollegaer.

Oplæring vil finde sted i dagstimerne i hverdage, og vagtplan lægges normalt en måned forud

Hos Museums Kopi Smykker/Gotte's Sølv & Guld er dine primære opgaver at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken fremstår pæn og præsentabel. Vi vægter højt, at du har et udpræget servicegen og er venlig og smilende, så vores kunder føler sig godt tilpas - og kommer igen. Det er vigtigt, at du er åben, imødekommende og kan arbejde selvstændigt, da du skal kunne varetage butikken på egen hånd. Det er derfor et stort plus, hvis du har erfaring inden for butik - og meget gerne smykker.

Vi fremstiller selv Museums Kopi Smykker - autentiske reproduktioner af smykker fra oldtiden - på eget værksted i Danmark. Vi går derfor meget op i, at vores kunder ikke kun går hjem med et smykke, men også en historie.

Derudover forhandler vi smykker fra en lang række brands, bl.a. Aagaard, Frk. Lisberg, Rabinovich, Spirit Icons, Christina Watches, Heiring og Lund Copenhagen, samt vielsesringe.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og billede.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (5-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

MUSEUMS KOPI SMYKKER APS, Lyngby Storcenter, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034012

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet