Forskningstekniker/Ingeniørassistent til spændende energiprojekter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På DTU Energi oplever vi en øget tilgang af opgaver og projekter og søger derfor en forskningstekniker/ingeniørassistent, evt. ingeniør der kan indgå i arbejdet med udvikling, konstruktion og drift af udstyr og laboratorier der anvendes i instituttets forskning og undervisning.

Jobbet 
Instituttets forskning og undervisning er fokuseret på fremtidens energiteknologier, og beskrevet på hjemmesiden https://www.energy.dtu.dk/  

Du kan have mange indgange til et sådant job, det kan være du er faglært indenfor automatik, elektronik, maskine el lign. Det kan være du har en anden baggrund, måske en B.Sc. Det væsentlige (udover et solidt fagligt fundament indenfor dit felt) er din tilgang til opgaver og samarbejde. Rigtig meget af vores udstyr og opgaver vil alligevel kræve en del sidemandoplæring.

Det primære arbejdsfelt er udvikling, drift og vedligehold af eksperimentelt udstyr hvori indgår gasarter, varme, el og elektronik (lavspænding), ventilation, køl, konstruktion og sikkerhed.

Vores forventninger til dig
Vi søger en medarbejder der har erfaring med det praktiske udførende arbejde, men som også kan påtage sig en rolle som projektleder på mindre interne udviklings- og byggeprojekter indenfor et eller flere fagområder området. Du har derfor indgående erfaring med:

  • Udvikling og konstruktion hhv. Fejlfinding og reparation af forsøgsopstillinger og udstyr (kan være gas, el, varme, ventilation, mekanik…)
  • Udarbejdelse og vedligehold af dokumentation
  • Hvis Elektronik er dit felt: Erfaring med analog elektronik, og evne til at se muligheder i modernisering af nogle af vores gamle løsninger. El sikkerhed, Programmeringserfaring (C++, C#, Python eller Perl) og PC-Elektronik interfacing
  • Hvis Gas og mekanik er dit felt:  erfaring med lav & højtryk gasser/væsker, herunder temperaturstyring/måling
  • Vi arbejder i et internationalt miljø, hvor arbejdssprogene er funktionel dansk & engelsk i skrift og tale.

Det vigtigste i denne stilling er din erfaring og dit mindset, men vi forestiller os at du er uddannet Tekniker eller ingeniør (Automatisering, Elektronik, maskin) eller lignende, koblet med de rette erfaringer. Interesse for og forståelse af Fysik og Kemi (gerne på HTX-niveau) er ikke en nødvendighed men anses som en fordel.

Personlige egenskaber

  • Initiativrig, nysgerrig og god til at lære fra sig
  • Serviceminded, med fokus på at afdække brugernes behov for teknisk bistand.
  • Lyst og evne til at arbejde i team og sammen med mange og meget forskellige brugere 
  • Omhyggelig, systematisk og selvstændigt arbejdende som specialist inden for eget felt
  • Griber opgaven, søger selv nødvendig viden samt involverer de rette interessenter og følger opgaven til den er afsluttet

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. 

Du vil indgå i et team (ca. 15-16) af ligesindede, forskellig, alsidige teknikere og udviklingsingeniører.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Ingeniørassistenter og forskningsteknikere ved forskningsinstitutioner mv. eller for Håndværkere og teknikere eller anden relevant overenskomst.

Stillinger er på 37 timer og til besættelse 1. september 2024 eller snarest derefter.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 7. juli 2024.  Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Claus Kern-Hansen, clak@dtu.dk  eller Tlf. 2240 0357.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Energi – eller Institut for Energikonvertering og -lagring arbejder med uddannelse, forskning og udvikling inden for funktionelle materialer og deres anvendelse til bæredygtige energiteknologier. Vi er fokuserede på teknologier og materialer til direkte konvertering af forskellige energiformer og efterfølgende lagring af dem. For eksempel at gemme vindmøllestrøm ved at omdanne elektricitet til brint, der efterfølgende kan lagres på fast form. Instituttet har 220 medarbejdere. Instituttet er i november 2019 blevet samlet på DTU Lyngby Campus i nye og ny-renoverede bygninger. Læs mere om os på https://www.energy.dtu.dk/  

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072484

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet