Grøn Koncert aflyser i København

Foto: Colourbox
Profilbillede
dato

Grøn Koncert har i en pressemeddelelse på deres hjemmeside netop meldt ud, at de aflyser sommerens planlagte koncertkaravane.

I kølvandet på Regeringens seneste genåbningsplan, der blev offentliggjort tirsdag den 4. april, har arrangørerne bag Grøn Koncert arbejdet i døgndrift på at udtænke en ansvarlig og bærerdygtig plan, der skulle sikre årets kommende sommerkoncerter.  

Grøn præsenterede den 14. april en plan på baggrund af ekspertgruppen for store arrangementers anbefalinger til Regeringen. 

Planen indebar blandt andet en fordobling af antallet af koncerter, en reducering i antal gæster per koncert og sektionsinddelinger af publikum – ændringer, der alle var en del af ekspertgruppens anbefalinger til Regeringen.  

Til trods for Grøn-arrangørenes forsøg på at imødekomme anbefalingerne, er det hovedsageligt makskapaciteten på 2.000 tilskuer frem til udgangen af juli, der sætter en stopper for afviklingen af den planlagte koncertkaravane.  

I år havde Grøn Koncert planlagt den længste sommerturné til dato, og skulle i ugerne 27-30 have været forbi København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding og Næstved.   

Selvom du i år ikke kan nyde musikken og drikke en øl, mens du støtter en god sag, kan du stadig støtte Muskelsvindfonden med dit bidrag her.

Kilde: Redaktionen