Ilva i Lyngby udvider servicen med gratis trailere

Foto: Freetrailer.
Profilbillede

Husholdningerne i Lyngby har de seneste ti år fået 42 procent flere trailere i carporten. Men hvorfor købe en trailer, når bolighuset Ilva i Lyngby nu stiller gratis trailere fra Freetrailer til rådighed for alle.

Bolighuset Ilva i Lyngby og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Lyngby. Nu kan lyngbygenserne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere. Det vækker glæde i det lokale bolighus.

"Der er god grund til at være glad for den her nye mulighed, der giver kunderne en endnu bedre oplevelse af at gå i ILVA. Det er en ekstra service, og det vil vi selvfølgelig gerne yde for vores kunder," siger Per Hestlund, varehuschef i Ilva Lyngby.

Lyngbygenserne elsker trailere
Antallet af trailere i Lyngbys husholdninger er steget med 42 procent til 2467 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Men selvom lyngbygenserne selv ejer flere og flere trailere, så oplever danske Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, samtidig også en massiv interesse for de gratis lån af trailere.

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på blot 1900 trailere. Det er denne tendens, som giver den danske trailervirksomhed blod på tanden til flere samarbejder.

"Det er vores bedste periode til dato. Corona og de mange hjemsendelser til hus- og havearbejde har selvfølgelig betydet, at endnu flere mennesker har fået øjnene op for vores koncept, men den generelle trend, hvor både salg og udlån af trailere over de seneste ti år, er vækstet, er imponerende. Det understreger, at danskerne er et gør-det-selv-folk, og der er vi glade for at stå til rådighed med vores trailere over hele landet gennem vores samarbejdspartnere som eksempelvis Ilva," siger Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer.

Trailerne fra Freetrailer kan afhentes på over 250 forskellige lokationer i landet og med denne aftale også hos Ilva.

Kilde: Epicent.dk
Flere artikler