Jurist med speciale inden for fast ejendom til Lyngby-Taarbæk Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har fået mulighed for at byde velkommen til endnu en jurist med speciale inden for fast ejendom til vores afdeling i Lyngby-Taarbæk Kommune – og måske er det netop DIN chance for at blive en del af vores skønne fællesskab?

Lidt om os
Jura er forankret i Center for Politik og Organisation, hvor vi alle arbejder for at skabe en god organisation, der kan levere den bedst mulige service. Afdelingen består af en afdelingschef og 10 engagerede medarbejdere; heraf 6 jurister, hvoraf flere har advokatbaggrund.

Afdelingen fungerer som kommunens interne advokatkontor og yder juridisk bistand til alle kommunens fagområder, det politiske niveau og kommunens topledelse. Opgaverne er alsidige og omfatter blandt andet kommunalret og offentlig forvaltningsvirksomhed, fast ejendom, kontraktforhold/-forhandling, fortolkning af særlovgivning, tvisthåndtering, tilsyn med de almene boliger og bistand til diverse projekt-/udviklingsopgaver. Jura varetager desuden sekretariatsfunktion for en række kommunale nævn.

Lidt om opgaverne
Lyngby-Taarbæk Kommune arbejder med flere strategiske projekter, og vi har derfor brug for endnu en jurist, der har lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for fast ejendom og tilstødende lovområder.

I stillingen kan du forvente at indgå i tværgående projekter, der strækker sig over længere tid, og du skal derfor have lyst til at arbejde projektorienteret. Der vil selvfølgelig være god mulighed for sparring med en erfaren kollega.

Vi tilbyder spændende og afvekslende arbejdsopgaver, hvor du vil komme til at gøre en forskel, og vi lægger vægt på et godt fagligt og socialt arbejdsmiljø. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt, og videndeling er en del af vores dagligdag.

Vi ser også gerne, at du kan bistå ved almindelige juridiske problemstillinger, der knytter sig til offentlig forvaltning og ved løsning af øvrige ad hoc opgaver i Jura.

Hvem er du?
Vi ved selvfølgelig ikke, hvem du er, men vi forestiller os at du:

  • Er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur og har erfaring med fast ejendom (herunder eksempelvis køb og salg samt andre afledte problemstillinger) fra andre offentlige myndigheder, advokatbranchen eller lignende
  • Har forståelse for økonomi
  • Har solid juridisk viden og kunnen samt højt kvalitetsniveau i sagsbehandlingen
  • Har erfaring med servicering af politiske organer og mødesagsproduktion
  • Er god til både skriftlig og mundtlig formidling – på en måde så dine kollegaer og samarbejdspartnere forstår din rådgivning, også selvom de ikke er jurister
  • Er god til at samarbejde med kollegaer på alle niveauer og på tværs af hele organisationen
  • Er motiveret for at arbejde helhedsorienteret og projektorienteret
  • Arbejder analytisk, effektivt og selvstændigt ud fra en samlet kommunal virksomhedsbetragtning
  • Er ansvarsbevidst, engageret og handlekraftig
Og så har du ligesom os godt humør.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter gældende overenskomst. Vi har fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde.
Tiltrædelse er snarest muligt og senest den 1. juli eller 1. august 2024.

Jura er beliggende på Lyngby Rådhus tæt ved Lyngby Station.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning og CV via linket på siden senest mandag den 13. maj 2024. Vi forventer at holde første samtaler fredag den 17. maj 2024 og anden samtaler torsdag den 23. maj 2024.

Der vil eventuelt blive anvendt en caseopgave i forbindelse med anden samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingschef Julia Vorgod på 2139 6945 (send gerne en sms, så kan vi aftale tidspunkt for opkald).

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
Snarest muligt og senest den 1. juli eller 1. august 2024

Arbejdssted
Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Center for Politik og Organisation, Lyngby Torv, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033990

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet