Laborant til diagnostiske undersøgelser af fisk - spændende job i akvakultur

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Laborant til diagnostiske undersøgelser af fisk søges

Kunne du tænke dig at arbejde med forebyggelse og diagnostik af sygdomme i akvakultur? Vi søger en laborant til at indgå i vores team af dyrlæger, laboranter og forskere. Vi har et internationalt perspektiv, med projekter i Europa og andre verdensdele og indgår i arbejdet med den grønne omstilling. 

Arbejdsområderne omfatter primært diagnostiske undersøgelser af fisk fra opdrætsanlæg samt udvikling og implementering af diagnostiske metoder, herunder cellekulturteknikker og PCR, og i mindre grad bakteriologi, ELISA og IFAT. 

Mikrobiologiske undersøgelser af fisk 
Stillingen er knyttet til vores diagnostiske laboratorium, hvor vi modtager og undersøger opdrætsfisk for sygdomme. På sektion for fiske- og skaldyrssygdomme arbejder vi målrettet for at overvåge og forbedre helse og velfærd hos dyr i akvakultur. Vi arbejder under ISO- og DANAK akkreditering, og har brug for dig, som har lyst at arbejde under vores kvalitetssikring. 

Du vil indgå i et team på syv laboranter, og det forventes at du vil blive oplært i de fleste af sektionens arbejdsområder, herunder vores kvalitetssikringssystem.

Arbejdsområderne omfatter:
Primært arbejde med diagnostik af fiske- og krebsdyrsygdomme, herunder især PCR og cellekultur.

Andre opgaver indbefatter:

  • Bakteriologiske undersøgelser, herunder pladespredning og identifikation af bakterier
  • ELISA og IFAT undersøgelser i forbindelse med diagnostik og forskning. 
  • Modtagelse, opretning af sager og klargøring af materiale til videre undersøgelse
  • Hjælpe med oplæring af laborantpraktikanter og gæsteforskere.
  • Deltagelse i sektionens arbejde med kvalitetssikring. 

Arbejdsområderne vil i nogen grad afhænge af kompetencer og interesser.

Teamspiller med solidt kendskab til mikrobiologiske teknikker
Vi søger en laborant med solidt kendskab til mikrobiologiske teknikker. Erfaring med cellekulturteknikker, PCR, bakteriologi og ELISA vil være en fordel. Vi forventer, at du er selvstændig, men har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i små teams.

Vi er arbejder internationalt, og snakker derfor både engelsk og dansk til dagligt. Du vil derfor trives bedst i stillingen, hvis du kan begå dig både på engelsk og dansk. Ligeledes vil du trives bedst, hvis du kan lide at arbejde teambaseret, og har gode samarbejdsevner, da en stor del af vores arbejde foregår i teams.

Du skal kunne identificere dig med sektionens mission om at arbejde målrettet med forbedret overvågning og helse og velfærd hos dyr i akvakultur i et bæredygtigt perspektiv.

Følgende kvalifikationer vil tillige være en fordel:

  • En serviceminded og fleksibel tilgang til arbejdet
  • Kendskab til regneark og databaser f.eks. journalsystemer i LIMS
  • Kendskab til arbejde med kvalitetssikring og akkreditering inden for ISO systemet

Hvad tilbyder vi dig
I sektionen bliver du del af et team som brænder for arbejdet med at overvåge og forbedre helse og velfærd hos dyr i akvakultur. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med mange spændende opgaver, og dygtige kolleger.  Vi sætter faglighed højt, og er samtidig et inkluderende arbejdsmiljø med stor diversitet i nationaliteter og uddannelse. Vi kan tilbyde dig afvekslende dage med forskellige opgaver i et team med spændende diagnostik og forskning. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat). Indplacering vil ske på basis af din uddannelsesmæssige baggrund samt kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat pr. 1.oktober eller snarest derefter. 

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 10. august 2024. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Britt Bang Jensen, tlf: 93 51 89 48, email: abrj@aqua.dtu.dk , eller Dyrlæge Christina Ladime, tlf: 61 39 63 40, e-mail: cbema@aqua.dtu.dk . Læs mere om sektion for Fiske- og Skaldyrssygdomme her .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om sektionen
Sektion for Fiske- og Skaldyrssygdomme yder forskningsbaseret rådgivning og er på forkant med udvikling af diagnostiske værktøjer og forebyggende tiltag af sygdomme hos fisk, toskallede bløddyr og krebsdyr. På sektionen arbejder vi med vært-patogen-interaktioner, sygdomsprofylakse og patogenkarakterisering. Endvidere er sektionen udpeget som EU's referencelaboratorium for fiske- og krebsdyrsygdomme og som referencelaboratorium for fiskesygdommen viral hæmorragisk septikæmi (VHS) for Verdensorganisationen for Dyresundhed.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6086570

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet