BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger en laborant til arbejde med mikrobiologi og mikrobiologiske ændringer i fødevarer. Som vores laborant vil du komme til at arbejde med en række spændende projekter der sigter mod at forbedre holdbarheden og den mikrobiologiske fødevaresikkerhed af en række forskellige fødevarer inklusiv nye typer af fødevarer lavet af tang og plante-baserede råvarer.
Jobbet
Du vil komme til at arbejde med en række klassiske og avancerede metoder, heriblandt:
- Mikrobiologisk påvisning og identifikation (kimtal, PCR (digital), sekventering, MALDI-TOF)
- Mikrobiologisk vækst og overlevelse (Bioscreen, prædiktive modeller)
- Kemisk analyse af fødevarer
- HPLC-analyse af mikrobielle metabolitter inkl. organiske syrer og biogene aminer
- Belastningsforsøg til måling af overlevelse og vækst af mikroorganismer
- Ekstraktion af DNA og RNA
Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du er uddannet som laborant og har erfaring med en bred pallette af mikrobiologiske og kemiske teknikker – inklusiv dem, som vi anvender. Desuden er du organiseret, god til at samarbejde og holde styr på flere bolde på en gang, ansvarsbevidst og åben for at lære nye ting. Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.
Hvad tilbyder vi dig
Du vil komme til at arbejde i et spændende forskningsmiljø, hvor du bliver tilknyttet flere forskellige forskningsprojekter. Du vil få ansvar for avanceret udstyr som f.eks. digital PCR og HPLC.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.
Ansættelsen er for 2 år med start den 1. februar 2024.
Arbejdsstedet er Lyngby Campus.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 27. november 2023.
Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Truelstrup Hansen (litr@food.dtu.dk ) og Paw Dalgaard (pada@food.dtu.dk ). Læs mere om DTU Fødevareinstituttet her www.food.dtu.dk
Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lyngby-Taarbæk Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 27-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935768