Nordsjællands Politi: Nyt fra Kongens Lyngby - mandag den 20. juli

dato

Kongens Lyngby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsindsats, Tisvilde

Klokken 08.45 til 10.00 var der færdselsindsats på Tisvilde Bygade med fokus på kørsel i påvirket tilstand. Over 100 bilister blev standset og kontrolleret, men glædeligvis blev ingen førere sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Butikstyveri, Ølstykke

Klokken 13.58 anmeldte personalet fra Føtex, at de stod med en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle fem flasker gin. 

En medarbejder havde set butikstyven krydse kasselinjen med en indkøbspose med fem flasker gin i uden at have scannet varerne ind. Medarbejderen standsede manden, som fik vredet sig fri og løb fra stedet. Medarbejderen gik sammen med nogle kollegaer og en kunde ned til Egedal Station, hvor de fandt butikstyven og tog ham med tilbage til butikken.

På grund af butikstyvens modvilje til at samarbejde blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 39-årig mand fra Falster blev sigtet for butikstyveri.

Blotter, Tisvildeleje

Klokken 14.06 anmeldte en 44-årig mand fra Melby, at han netop havde set en nøgen mand i Tisvilde Hegn, som stod og onanerede. Den 44-årige følte sig ikke krænket, men ville blot gøre Nordsjællands Politi opmærksomme på hændelsen, idet han havde hørt om, at der for nylig var blevet anmeldt, at en latex-klædt mand med upassende opførsel huserede i samme område. 

Overtrædelse af beredskabsloven, Dronningmølle

Klokken 14.42 blev det anmeldt, at det brændte i et sommerhus liggende på en sidevej til Villingerødvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik ilden, der havde haft fat i et udhæng. under kontrol.

Sommerhusets beboere kom kort efter hjem, og efter samtale med beboerne kunne det konkluderes, at ilden var opstået i nogle viskestykker liggende på terrassen, der havde selvantændt, fordi de tidligere på dagen var blevet brugt til at oliere nogle træmøbler. Af den årsag blev en 43-årig mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Fest i det fri lukket ned, Kongens Lyngby

Klokken 15.10 blev det anmeldt, at omtrent 200 mennesker var samlet til livemusik ved en viadukt nær Lyngby Sø og Rustenborgvej.

En patrulje blev sendt til stedet, og efter en god snak mellem nogle af gæsterne og patruljen, valgte deltagerne at lukke ned for arrangementet.

 

Fund af granat, Melby

Mens en 64-årig kvinde var på gåtur rundt i området omkring Melby, fandt hun klokken 16.51 en større intakt granat. Hærens ammunitionsrydning blev derfor tilkaldt og kørte til stedet, hvor de konstaterede, at der var tale om en øvelsesgranat, som de sørgede for at fjerne.

Rude forsøgt knust ved børnehave, Hellerup

Klokken 23.09 observerede en 27-årig beboer fra området, at to hætteklædte mænd gik og lyste med lygter ind ad vinduerne ved i en børnehave på Margrethevej, mens en bil holdt tændt ude foran på vejen. Det fandt beboeren noget mistænkeligt, hvorfor han ringede til politiet. Patruljer kørte til stedet, hvor de to mænd i mellemtiden var forsvundet. Det kunne dog konstateres, at en rude var forsøgt knust på stedet, om end der ikke var sket nogen indstigning. 

De to hætteklædte mænd blev ej heller ved en efterfølgende rundering i området udfundet.

Uro og uorden, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.19, skabte en mindre gruppe mænd uro på Ellemosevej, idet de løb rundt på gaden og råbte højt og skændtes. En patrulje kørte dertil, hvor de traf fire unge mænd svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen. Det kunne ikke konstateres, at der skulle være foregået noget kriminelt, men efter at patruljen havde registreret mændenes generalia, blev de bedt om at ikke at skabe mere uro samt forlade stedet. 

Indbrud i solcenter, Hillerød

Klokken 00.31 blev et muligt indbrud i et solcenter på Frederiksværksgade anmeldt. Patruljer kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at der havde været indbrud, men at gerningsmændene var forsvundet fra stedet. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventulle indbrud.

Varebil påkørte bro, Helsinge

En 33-årig mandlig bilist fra Valby kom klokken 02.14 kørende ad Nellerødvej i østlig retning, da han påkørte broen ti Hillerødvej, fordi varebilen var for høj. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men der skete større materiel skade på bilen, idet hele kasserummet faldt af ved påkørslen. Der skete ikke nogen skader på broen, bortset fra noget afskalning af maling.

Indbrud i supermarked, Dyssegård

Klokken 03.36 blev det anmeldt, at der var indbrud i Lidl på Vangedevej. Patruljer kørte til stedet, hvor de konstaterede, at hoveddøren var blev trykket ind ved spark eller lignende, og at røgkanonen var gået. Gerningsmændene var dog ikke længere på stedet, og de var ej heller at finde i området. Der var fra stedet ikke umiddelbart stjålet noget, men gerningsmændene havde formentlig forsøgt at stjæle cigaretter. 

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 17.-20. juli 2020

Kilde: Nordsjællands Politi