Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Kongens Lyngby - mandag den 25. januar

Profilbillede
dato

Kongens Lyngby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkeligt køretøj, Frederikssund

Klokken 11.36 blev det anmeldt, at en udenlandsk indregistreret personbil, som anmelder tidligere havde set beskrevet i en lokal Facebook-gruppe, hvor den blev forbundet med ulovlig indsamling på vegne af døve, befandt sig på Kronprins Frederiks Bro. En patrulje blev sendt til området, hvor det lykkedes at udfinde køretøjet. Der blev dog ikke fundet noget i bilen eller på de tre personer i den, der kunne relatere sig til indsamlingen, hvorfor der ikke skete mere ved sagen.

Stor ros for at holde øjne og ører åbne og for at anmelde forholdet!

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Kongens Lyngby

Klokken 12.43 blev det anmeldt, at en mand råbte og skreg på Lyngby Station, og at han skabte utryghed. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en påvirket 42-årig mand blev truffet. På grund af mandens opførsel blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvorefter han blev kørt en tur i detentionen, så han kunne sove sin rus ud.

 

Brand, Hillerød

Klokken 15.41 blev det anmeldt, at der var brand i SuperBrugsen i Ullerød. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og sidstnævnte fik hurtigt branden under kontrol. Politiets teknikere blev sendt til stedte for at undersøge brandårsagen, men det er endnu for tidligt at konkludere noget endeligt.

 

Uro, Kongens Lyngby

Klokken 15.44 blev det anmeldt, at en gruppe drenge rendte rundt og lavede ballade på Lyngby Station. En patrulje blev sendt til stedet, hvor nogle drenge blev truffet og vejledt om, hvordan man opfører sig.

 

Bordsav stjålet

Værløse: En bordsav er mellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 16.00 stjålet fra en varebil, der holdt på Toftebo. Tyveriet blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 16.42 og tyven har knust flere ruder i bilen for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Tyveri fra bil

Veksø: Mellem lørdag aften klokken 20.25 og søndag nat klokken 00.30 er der stjålet en pung fra en taske, der stod på bagsædet af en bil, som var parkeret på Veksø Bygade. Tyveriet blev anmeldt søndag aften klokken 18.06. Bilen var ulåst, da tyveriet skete.

 

Formodede indbrudstyve stak af 

Vejby: To formodede indbrudstyve stak søndag eftermiddag af, da en forbipasserende opdagede en opbrudt garage på Lavningen. Da kvinden kom tættere på garagen, opdagede hun en mand, som forsøgte at gemme sig og efterfølgende stak af ad Hesselbjergvej og Rågeleje Strandvej. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 25-35 år, med brunt hår og kraftige øjenbryn, 175-180 cm høj og kraftig af bygning, iført tværstribet trøje, én stribe var karry-farvet og joggingbukser. Umiddelbart herefter så kvinden også en anden mand komme gående fra samme retning, som garagen lå. Han var mellemøstlig af udseende, 25-35 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning med brunt hår. Han var iført mørk jakke samt joggingbukser og medbragte en mobiltelefon. En hundepatrulje kom til stedet og gik spor i området dog uden, at det lykkedes at finde de to personer.

 

Tricktyv på spil

Nærum: Søndag eftermiddag klokken 17.50 fik en tricktyv adgang til en bolig på Nærum Vænge ved at udgive sig for at være en bekendt til beboeren. Tricktyven ringede på hos en 87-årig kvinde, og selvom beboeren afviste at kende vedkommende, overtalte tricktyven alligevel beboeren til at lukke sig ind. Inde i boligen lykkedes det tricktyven at stjæle smykker og kontanter. Tyven beskrives som en kvinde omkring de 50 år, nordeuropæisk af udseende, hvid i huden med brunt kort hår. Hun talte norsk, var iført hårbøjle med blomst, mørk halvlang frakke, mørke nethandsker og medbragte en stor hvid/lys plastiktaske hvori der lå noget der lignede en gryde med låg

Vinflaske eksploderede

Farum: Politi og brandvæsen rykkede søndag klokken 20.58 ud til en lejlighed på Hestetangsvej efter anmeldelse om, at der lugtede af røg på stedet. Det viste sig, at en vinflaske var blevet stillet på en tændt kogeplade og varmen herfra til sidste fik flasken til at eksplodere. Ingen personer kom til skade ved hændelsen.

Hørte brag

Helsingør: Søndag aften klokken 21.05 anmeldte en borger, at have hørt brag eller skudlignende lyde efterfulgt af lyden af hjulspind på H.P. Christensens Vej. En patrulje blev sendt afsted for at undersøge anmeldelsen nærmere, men fandt ikke noget af relevans for sagen.

Mand måtte overnatte i detentionen

Gentofte: En 42-årig mand med ukendt adresse måtte mellem søndag og mandag overnatte i detentionen. Manden havde klokken 21.12 slået ud efter en vagt ved Ikea og fulgte siden efter vagten med en flaske i hånden, hvilket virkede truede på vagten. En patrulje kom til stedet og konstaterede, at den 42-årige på grund af beruselse skabte uro og uorden og i øvrigt blev vurderet til ikke at kunne tage vare på sig selv. Han blev anholdt og derfor taget med til politigården, hvor han overnattede i detentionen og blev løsladt igen mandag morgen.

Kørte ind i lysmast

Virum: Klokken 02.41 natten til mandag kørte en 37-årig mand fra Birkerød ind i en lysmast på Kongevejen. Manden kom umiddelbart ikke til skade, men han blev efter en narkometertest sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad. 

Kørte uden kørekort

Lynge: En 25-årig mand fra Helsingør blev klokken 03.30 standset, da han kom kørende ad Nymøllevej. Da han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Mænd brød ind i lejlighed

Hellerup: To mænd brød klokken 03.41 ind i en lejlighed på Strandvejen. De blev opdaget af et vidne, som straks kontaktede politiet. Mændene flygtede til fods og beskrives som 45-50 år, udenlandske af udseende, 170-180 cm høje med gråt hår og iført mørkt tøj, den ene med kasket. En patrulje kom til stedet og kørte rundt i området i et forsøg på at finde de to mænd, hvilket dog ikke lykkedes.

Vidste du, at Nordsjællands Politi altid forsøger at finde en ledig patrulje, hvis du ringer om et indbrud, der er i gang nu og her? Vi vil nemlig gerne fange indbrudstyven på fersk gerning.

Indbrud i Magasin

Kgs. Lyngby: Tre mænd brød natten til mandag ind i Magasin på Lyngby Hovedgade. Et vidne så klokken 04.50 de tre mænd flygte fra forretningen med nogle hvide poser i hænderne i østgående retning ad Klampenborgvej. De tre var iført mørkt tøj, den ene havde en grøn hættetrøje på. De kørte fra stedet i en lille mørk bil, muligvis med alu-fælge. Det lykkedes ikke den tilkomne patrulje at finde de tre mænd.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22. - 25. januar 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi