Region Hovedstadens Psykiatri styrker den ambulante behandling – er du vores nye ergoterapeut?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre, at vores ambulante behandling også i fremtiden kan hjælpe vores patienter videre til et godt hverdagsliv? Så læs videre.


Vi styrker den ambulante behandling med mere end 40 nyoprettede stillinger
For at sikre hurtigere visitation til den rette behandling og styrke diagnostikken, har vi i Region Hovedstadens Psykiatri valgt at bruge midler fra regeringen til at styrke den ambulante behandling. Vi glæder os til at åbne dørene for mere end 40 nye sundhedsfaglige medarbejdere med forskellige faglige baggrunde i vores ambulatorier.

Der er rigtig mange typer patientforløb i psykiatrien, og størstedelen af vores patienter hjælper vi ambulant. Rigtig mange af de forløb varetages af psykiatriske ambulatorier, der arbejder efter F-ACT-modellen.


Hvad er F-ACT?
F-ACT er forkortelsen for ’Flexible Assertive Community Treatment’ og har et stærkt fokus på høj faglighed og recovery, som tilsammen hjælper den enkelte patient godt videre til en bedre hverdag. Patientens egne mål og ønsker indgår i en plan for behandlingen, som forskellige fagligheder samarbejder med patienten om at komme så tæt på at opnå som muligt.

Et helt centralt element i F-ACT-tilgangen er, at man hurtigt kan intensivere behandlingen, hvis patientens situation kræver det. Et vigtigt skridt på vejen til at hjælpe patienterne videre til et godt hverdagsliv er, at de både kan få støtte til at kunne fungere i deres vante rammer ved siden af behandlingsforløbet, og at de kan møde psykiatriens behandlere i eget hjem.

”Arbejdsfunktionen giver mig høj grad af selvstændighed og samtidig tværfaglig sparring, hvor ergoterapiens teori på god vis supplerer behandlingstiltag indenfor recovery og patientcentreret praksis,” – Inger Marie, ergoterapeut.



Hvordan ser en typisk dag ud?
Du bliver kontaktperson for patienter med forskellige diagnoser. Når du er ny i rollen, er antallet ikke så højt, men vi bygger stille og roligt på, indtil du er tryg i rollen som kontaktperson.

Behandlingsforløbene er af kortere og længere varighed. I løbet af en dag holder du ambulante samtaler med et antal patienter. Det er forskelligt, om de kommer ind på ambulatoriet, du tager på hjemmebesøg, eller besøger dem, hvis de er indlagt. Det handler om, hvad der giver mening for patienten.

Desuden bliver nogle af dine arbejdsopgaver at:

  • Dokumentere i journalen i Sundhedsplatformen, herunder lave oplæg til behandlingsplaner
  • Indgå i undervisningsopgaver i forhold til patienter, pårørende og studerende
  • Udføre monofaglige opgaver som specifikke ergoterapeutiske tests og vurdering, eksempelvis sanseprofiler, COPM og funktionsvurderinger
  • Varetage rollen som ressourceperson ift. hjælpemidler og tyngdeprodukter

Vi søger dig!
Du er en fagligt dygtig ergoterapeut, der er godt funderet i din monofaglighed, og du har lyst til at byde ind med dine ergoterapeutfaglige vurderinger i det tværfaglige samarbejde.

Du har lysten, nysgerrigheden og drivkraften til at arbejde med mennesker med psykiske lidelser. Da noget af patientkontakten foregår ude, trives du med at træffe beslutninger på egen hånd eller med supervision over telefonen.

Du har en forståelse for målgruppens kompleksitet og er god til at møde patienterne, der hvor de er, og du har blik for deres behov og ønsker.

I ambulatorierne udenfor Hovedstadsområdet, kan der være krav om kørekort.


Hvad kan vi tilbyde dig?
Som en del af et F-ACT-team, har du ikke kun dine nærmeste kolleger at trække på, du får faktisk et kæmpe netværk af kolleger på tværs af 15 ambulatorier, der alle arbejder på samme måde og som er interesserede i at udvikle vores felt endnu mere. Og vi kan bruge hinanden!

Alle nyansatte kommer på en fælles introduktion til F-ACT-modellen – uanset fagområde. Og derudover er der etableret et F-ACT Sekretariat, der sørger for, at du bliver rustet til funktionen som kontaktperson via undervisning og coaching af de forskellige F-ACT-teams i Region Hovedstadens Psykiatri.

”Ambulant behandling giver tid og mulighed for at følge, støtte og behandle psykisk sårbare hen mod deres mål i livet, og det giver mig høj grad af arbejdsglæde,” – Inger Marie, ergoterapeut.


Dine løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.


Vil du vide mere?
Vi udvider og styrker indsatsen i Region Hovedstadens Psykiatris ambulatorier. Dit nye arbejdssted bliver på et af følgende centres ambulatorier:

  • Psykiatrisk Center Ballerup. Kontaktperson udviklingschef Ann Colleen Nielsen på 2881 9515
  • Psykiatrisk Center Nordsjælland. Kontaktperson chefsygeplejerske Jacob Vagner Madsen på 2045 2918
  • Psykiatrisk Center Amager. Kontaktperson chefsygeplejerske Tina Eggert på 2180 7952
  • Psykiatrisk Center København. Kontaktperson chefsygeplejerske Charlotte Pelch på 4021 3821
Læs og hør mere om F-ACT, vores ambulatorier og meget mere her.


Vi glæder os til at høre fra dig!
Synes du, ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af den ambulante psykiatri.

Søg via linket her på siden senest den 2. juli 2023. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Du bedes angive i ansøgningsspørgeskemaet, hvilket center, du ønsker at arbejde på.

Vi indkalder løbende til samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Hovedstadens Psykiatri, Kristineberg 3, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250127&DepartmentId=12203&MediaId=4942&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5851799

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet