Sorgenfriskolen søger 1 lærer på deltid til udskolingsdansk.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sorgenfriskolen søger 1 lærer på deltid til udskolingsdansk. Stilling er tidsbegrænset frem til 30. juni 2024 – med mulighed for forlængelse.

Sorgenfriskolen søger en deltidslærer med tiltrædelse hurtigst muligt, som kan være tovholder for danskundervisningen for vores ældste elever, som går i 8.-10. klasse.

Klassen er på 9 elever som alle har diagnoser indenfor autismespektret og undervises i 2 hold. Du skal være tovholder for holdet som arbejder mod retstavning- og læseprøven til sommer 2024 og skriftlig fremstilling og mundtlig i sommeren 2025.

Ansættelsesgraden vil være 30-40% med undervisning 2-4 dage om ugen efter nærmere aftale.

Undervisningen foregår i samarbejde med en af klassens kendte lærere.

Der holdes samtaler løbende og hurtig tiltræden foretrækkes.

Sorgenfriskolen er Lyngby-Taarbæk kommunes specialskole for børn med generelle indlæringsvanskeligheder, børn med behov for vidtgående specialundervisning, normalt begavede børn med diagnoser indenfor ASF-området og en række for børn med en vidtgående autismeprofil.

På Sorgenfriskolen har vi stor fokus på det enkelte barns udvikling, trivsel og læring – både fagligt og socialt. Vi ser os selv som en veldrevet skole og SFO med glade elever, dygtige personaler og tilfredse forældre.

Skolen har 114 elever fordelt i 15 klasser.

Vi arbejder med nære og forudsigelige miljøer med tryg og tydelig pædagogik, hvor personalet som udgangspunkt samles i et team. Vores børn profiterer af en tydelig pædagogik, så det skal være naturligt for dig at arbejde efter tydelige og meget struktureret rammer, men gerne med kreative tilgange til læring og didaktik.

Vi er et sted med plads til både traditioner og fornyelse, alvor og humor, og har til huse ved det dejlige grønne område omkring Sorgenfri slotspark og tæt på Sorgenfri station.

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og søger, i tæt samarbejde med forældrene, at skabe de bedste muligheder for læring, trivsel og udvikling.

Vi tror på, at relationerne mellem mennesker er af afgørende betydning og arbejder dagligt for at leve op til vores målsætning:


Sorgenfriskolen - et godt sted at være, et godt sted at lære.

Stillingen er er tidsbegrænset til 28. juni 2024 efter nærmere aftalt ansættelsesgrad. Tiltrædelse hurtigst muligt foretrækkes.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere eller aftale et besøg, forud din ansøgning.

Løn efter gældende overenskomst.

Se mere om os på vores hjemmeside: www.sorgenfriskolen.ltk.dk

Har du spørgsmål kan du kontakte Viceskoleleder Christian Seiler eller Skoleleder Axel Duckert på telefon 4528 4280

Vi har røgfri arbejdstid på Sorgenfriskolen.

Ansøgning skal sendes via linket i signatur og der vil blive holdt løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Bemærk at invitationer til samtaler sendes på mail

Ansættelsesforhold
Skriv her om det er fuldtid eller deltid, eller hvor mange timer

Tiltrædelse
Hurtigst muligt - løbende samtaler

Arbejdssted
Sorgenfriskolen. Kongevejen 55, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (11-14 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Lyngby-Taarbæk Kommune, Lyngby Torv, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954758

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet