Spændende stilling som projektøkonom med fokus på bygge- og anlægsprojekter ved DTU

Profilbillede
dato

Er du vild med tal? Trives du med stor selvstændighed og et højt fagligt niveau? Vil du være med til at til at forme fremtidens Campus som økonomisk sparringspartner på entreprise- og byggeprojekter?

Til Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR) Koncernøkonomi søger vi en projektøkonom med interesse for bygge- og anlægsprojekter samt økonomistyring af drift og vedligehold af DTU´s ca. 600.000 m² bygninger og faciliteter.

Om stillingen:
Vi kan tilbyde spændende og udfordrende opgaver i en stilling med stort ansvar og muligheder for udvikling.

Som projektøkonom i AØR vil du spille en central rolle i økonomistyringen af DTU’s omfattende bygge- og anlægsprojekter samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Du vil understøtte projektlederne i Campus Service (CAS) med økonomistyring, rapporter og analyser. CAS er en Facility Management organisation, der leverer service, drifts- og vedligeholdelsesopgaver samt varetager udbygning og renovering af hele DTU’s bygningsmasse. Både drifts-, nybyg- og renoveringssager er organiseret i projekter, og du vil økonomistyre disse projekter i tæt samarbejde med en sektionsleder eller projektleder.

Vi har i 2022 implementeret et nyt ERP-system (Oracle) med et budget- og planlægningsmodul, hvor du skal være en del af at færdigudvikle værktøjer til økonomistyring af drifts- og anlægsprojekter.

Med reference til teamlederen for Anlæg og Campus Økonomi vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Økonomisk styring af entreprise- og byggeprojekter, herunder afstemninger.
 • Udarbejdelse og vedligehold af budget- og prognoser på projektniveau.
 • Udarbejdelse af økonomiske rapporter og analyser i samarbejde med enhedens Business Controller.
 • Udvikling og implementering af systemunderstøttede værktøjer til økonomistyring af projekter
 • Sparring og samarbejde med projektledere og sektionsledere for at sikre økonomisk overblik og merværdi til projekterne.

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant økonomisk uddannelse, erfaring med økonomistyring af projekter og interesse for drifts- og byggeprojekter. 
 • Besidder stærke analytiske evner og kan omsætte data til brugbare økonomiske indsigt.
 • Bruger Excel på højt niveau.
 • Har overblikket til at løse mange sideløbende opgaver og stadig levere til aftalt tid.
 • Har en struktureret, proaktiv og analytisk tilgang til opgaver.
 • Har erfaring med eller interesse for udvikling, test og implementering i IT systemer samt opdatering af processer og arbejdsgange afledt heraf.
 • Er en holdspiller og en god kommunikator, som kan formidle informationer præcist, velformuleret og letforståeligt på dansk i både skrift og tale.

Vi tilbyder:
En arbejdsplads i udvikling med gode kollegaer og god variation i opgaverne. Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde, mulighed for fleksibel arbejdstid samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling. 

En spændende og udfordrende stilling på et teknisk eliteuniversitet med fokus på innovation og bæredygtighed. Du bliver i Koncernøkonomi en del af et team, der består af 14 engagerede og dygtige kolleger i et positivt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor vi går forrest med at implementere digitale værktøjer. Vi sørger selvfølgelig for, at du får den nødvendige introduktion til opgaverne og løbende sparring.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Stillingen ønskes besat med forventet start 1. september 2024, eller snarest muligt derefter.

Din arbejdsplads vil være på DTU Lyngby Campus og du vil referere til teamleder Svend Tarstrup.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 9. august 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Svend Tarstrup på 2790 3041 eller sveta@adm.dtu.dk .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072753

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet