Studentermedhjælpere søges til Institut for Biomedicin og Bioteknologi - Bliv en del af et dynamisk sekretærteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Institut for Biomedicin og Bioteknologi (DTU Bioengineering) søger 2 studentermedhjælpere pr. 1. september 2024, der vil indgå i instituttets sekretærteam. 

Flair for service og kan lide alsidigt kontorarbejde
Arbejdsopgaverne er meget varierede. Der er opgaver for institutledelsen i forhold til at indsamle og systematisere data, hjælpe med at følge op på ansættelser og fratrædelser, hjælpe vores forskere med at få afregnet udgifter, bemande instituttets reception ved behov, besvare e-mails i receptionens fællespostkasse, samt servicere møder for institutdirektøren og institutledelsen med kaffe, the og forplejning.

Du vil indgå i vores sekretærteam med 5 andre kolleger, hvor der dagligt skal løses en del serviceopgaver for vores kolleger på instituttet.

Herudover vil der være en del forefaldende kontoropgaver, som kræver, at du arbejder hjemmevant i Office-pakken, især Word og Outlook, og at du er frisk på at arbejde i en række administrative IT-systemer. Opgaverne vil bl.a. omfatte opfølgning på tidsregistrering, rejseafregninger, udsendelse af kalenderinvitationer, håndtering af post og pakker, nøgleudlevering, journalisering, samt en lang række ad-hoc opgaver i en foranderlig hverdag.

Selvstændig, serviceminded og stærk på engelsk
Du har lyst til at arbejde i et spændende og travlt internationalt studie- og forskningsmiljø. Du er serviceminded, har et godt humør og er velformuleret i skrift og tale både på dansk og engelsk, da en stor del af instituttets medarbejdere, har en international baggrund.

Du har ordenssans og arbejder struktureret, selvstændigt og proaktivt med dine opgaver. Du trives med at håndtere mange forskellige typer arbejdsopgaver i løbet af en arbejdsdag, og vi forventer, at du har en positiv tilgang også til de meget lavpraktiske opgaver og den rutineprægede drift, der ligger i stillingen.

Din baggrund
Du er studerende og har måske allerede din daglige gang på DTU.

Vi ser meget gerne, at du har arbejdserfaring fra en lignende stilling, og det vil være en stor fordel, hvis du allerede har indgående kendskab til DTU’s administrative systemer. 

Vedlæg gerne en anbefaling og/eller reference til din ansøgning.

Hvad tilbyder vi dig
Et udadvendt job i et uformelt miljø med gode kolleger, hvor der er gode muligheder for at lære en masse nyt.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. §35 (HK/Stat).

Arbejdstiden på max 7 timer om ugen ligger normalt inden for tidsrummet 8 til 17. Ansættelsen udløber, når du ikke længere er studerende. 

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 5. juli 2024.  Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Julie Oxenvad, joxe@dtu.dk . Du kan læse mere om instituttet på www.bioengineering.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) er internationalt førende inden for bioteknologi og biomedicin. Vores ingeniørmæssige tilgang til alle aspekter af bioteknologi og biomedicin positionerer os som en værdifuld aktør med unikke kompetencer i den voksende biobaserede økonomi i en tid, hvor sundhedssektoren transformeres i retning mod personlig medicin. Vi har et klart fokus på behovene i life-science industrien og orienterer os mod innovation, nye virksomheder og videnskabelige services til samfundets bedste. Instituttet har omfattende samarbejde med nationale og internationale forskningsenheder og industri. DTU Bioengineering har cirka 400 ansatte, hvoraf 2/3 er videnskabeligt personale. Instituttets adresse er på DTU Lyngby Campus.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072559

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet