Studerende søges til spændende deltidsjob med dyreomsorg og teknisk arbejde hos DTU Sundhedsteknologi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger engagerede deltidsmedarbejdere (gerne studerende) til Bio Facility, som er en del af DTU Sundhedsteknologi på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. 

Jobbet 
Jobbet er et deltidsjob, hvor du i weekenden skal være ansvarlig for det lovpligtige tilsyn, og lave det planlagte tekniske arbejde i DTU’s fiske- eller gnaverstald. 

Du bliver en del af en vagtordning, som består af 4-5 dyrlægestuderende og 1 dyrepasserelever, som skal varetage det lovpligtige tilsyn og evt. tekniske arbejde på én lokation. Du vil derudover have ad-hoc opgaver, som kan være alt fra at sætte labels på glas, vask af tøj til BioF, vask af bure og lignende - men det vil være som add-on i forbindelse med at du er mødt ind på DTU for at foretage tilsyn eller teknisk arbejde.

Du vil blive oplært af dyrepasserne – det vil foregå i hverdagene og først når både du og vi føler os sikre på at du kan arbejdet, vil du indgå i weekendordningen.

På DTU Campus i Lyngby vil du aldrig være alene, da der vil være en anden dyrepasser på vagt, som kan hjælpe, hvis du er i tvivl.

Der skal bookes ind på hele weekender. Det er ok at bytte weekender og dage indbyrdes. En weekendvagt aflønnes med minimum 8 timer hhv. 4 timer lørdag og 4 timer søndag. Er du der længere tid, så noterer du de ekstra timer i DTU’s tidsregistreringssystem. Den kontraktlige forpligtigelse er 8 timer pr. måned svarende til 1 weekendvagt.

Hvis der er planlagt teknisk arbejde på dyrene, er det i form af dosering, blodprøvetagning, fæces opsamling og lignende, som brugerne efterspørger hjælp til. 

I Bio Facility er der ansat 8 dyrepassere, 1 dyrepasserelev, flere studentermedhjælpere og en centerleder. Derudover er der tilknyttet et dyrevelfærdsorgan.

Vores forventninger til dig
Vi ser gerne at du er veterinærstuderende med en bestået bachelor. Derudover skal du have bestået Forsøgsdyrkurset og gerne studere på Biomedicin specialiseringen.

Vi forventer, at du har interesse for - og gerne erfaring med - at arbejde med gnavere og fisk, forskning, forsøgsdyrsetik samt at du har et godt håndelag for teknisk arbejde. 

Du skal være struktureret, have gode samarbejdsevner og god ordenssans samt kunne kommunikere på engelsk, da mange af brugerne er internationale medarbejdere.

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt organisationsaftale for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden. Ansættelsen løber til 30. juni 2027.

Du aflønnes med minimum 4 timer pr. vagt og er der arbejde til mere end 4 timer, så aflønnes du i henhold til overenskomsten.   

Tilrettelæggelsen af arbejdet er fleksibel, og du kommer enten til at arbejde en dag eller begge dage i henhold til vagtplan. I aftaler som udgangspunkt selv, hvem af studentermedhjælperne der har vagten hvornår. 

Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstiden i forbindelse med eksamensperioder.

Ansøgning og kontakt.
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. juli 2024 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Sanne Gram-Nielsen (sagra@dtu.dk ).

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Sundhedsteknologi
Med udgangspunkt i visionen om at forbedre sundhed og livskvalitet gennem teknologi arbejder DTU Sundhedsteknologi med forskning, uddannelse og innovation baseret på naturvidenskaben og den tekniske videnskab. Vi uddanner fremtidens sundsteknologiske ingeniører og skaber grundlaget for nye og innovative services og teknologier til en på verdensplan voksende sundhedssektor, der stiller krav om avancerede teknologiske løsninger. DTU Sundhedsteknologis ekspertise kan beskrives gennem fem overordnede forskningsområder: Diagnostic Imaging, Digital Health, Personalised Therapy, Precision Diagnostics og Sensory and Neural Technology. Vores teknologier og løsninger er udviklet med et formål om at være til gavn for mennesker og skabe værdi for samfundet. Instituttet inkluderer omkring 210 videnskabelige medarbejdere, 140 ph.d.-studerende, og et teknisk / administrativt personale på omkring 100 personer, hvoraf en stor del bidrager til vores forskningsinfrastruktur og relaterede kommercielle aktiviteter. 

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070106

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet