Forskningslaborant til analytisk kemi - DTU Fødevareinstituttet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

DTU Fødevareinstituttet søger en dygtig, entusiastisk og engageret laborant til Forskningsgruppen for Kemisk Fødevareanalyse. 

Forskningsgruppen arbejder med analyse af en lang række forskellige kemiske stoffer i lave koncentrationer i fødevarer og har et moderne og veludrustet laboratorium med ca. 20 masse-spektrometre, inkl. forskellige typer af GC-MS/MS og LC-MS/MS instrumenter. Laboratoriet er akkrediteret i henhold til ISO 17025 og dokumentation af analysekvaliteten er en vigtig del af arbejdet. Gruppen er leder af tre europæiske referencelaboratorier for hhv. procesforureninger (EURL-PC), pesticider (EURL-CF) og metaller og nitrogene forbindelser (EURL-MN) i fødevarer og foder, og en del aktiviteter er rettet mod disse funktioner.

Forskningsgruppen består af ca. 35 medarbejdere. Der er pt. 12 laboranter tilknyttet – vi håber den næste bliver dig.

Jobbet 
Du vil komme til at arbejde i et spændende arbejdsmiljø med skiftende laboratorieopgaver inden for gruppens områder.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Udvikling og validering af analysemetoder.
  • Planlægning og gennemførelse af laboratorieopgaver i gruppens forskningsprojekter i samarbejde med forskningsgruppens andre laboranter og forskere.
  • Opgaver i forbindelse med EURL-aktiviteter, f.eks. fremstilling og karakterisering af præstationsprøvningsmaterialer.
  • Drift og vedligeholdelse af laboratorieudstyr.
  • Vejledning/undervisning af studerende, kollegaer og gæster i brug af udstyr og laboratorieprocesser.
  • Medvirke til løsning af gruppens fælles opgaver.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet laborant med speciale og erfaring inden for analytisk kemi, især i forhold til analyse af organiske forbindelser i lave koncentrationer. Derudover beskriver følgende dig som medarbejder:

  • Du kan arbejde både selvstændigt og i teams.
  • Du arbejder struktureret og sætter pris på at levere data af høj kvalitet
  • Du besidder gode dansk- og engelskkundskaber både i sprog og tale, og har gerne god erfaring med anvendelse af IT i arbejdsgangen. 
  • Du har en positiv tilgang til opgaverne og sætter pris på godt kollegaskab.

Derudover ser vi gerne at:

  • Du har erfaring med analyser på sporniveau ved brug af GC eller LC metoder.
  • Du har erfaring med akkrediterede analyser under ISO 17025 og har erfaring med vedligeholdelse af apparatur. 
  • Du har erfaring med studerende og undervisning i laboratorier.

Vi forventer, at du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst samt at du er åben, omgængelig og bidrager til et godt arbejdsmiljø i en omskiftelig hverdag. Vi vil yderligere lægge vægt på, at du er vant til at dele viden og erfaring med andre discipliner.

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et varieret job i et spændende internationalt miljø, selvstændigt arbejde, frihed under ansvar, fleksibilitet i arbejdet samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling. Du bliver en del af en velfungerende forskningsgruppe, hvor vi lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet, service, det gode humør og et godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) indgået med Finansministeriet.  Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024 eller hurtigst derefter.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 8. november 2023 .  Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Arvid Fromberg på 9351 8927, arfr@food.dtu.dk  eller laborant Drude Mangaard på druman@food.dtu.dk .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. DTU Fødevareinstituttets vision er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger. Instituttets opgaver bliver løftet i et unikt tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5928325

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet