Studentermedarbejder (koordinator) til Roskilde Festival - Powered by DTU Students

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du den ene af to nye koordinatorer for DTU’s uddannelsessamarbejde med Roskilde Festival?

Uddannelsessamarbejdet Roskilde Festival - Powered by DTU Students har til formål at lade DTU-studerende anvende Roskilde Festival som ”Living Lab” i forbindelse med et studieprojekt eller et specialkursus. I 2023 deltog 65 studerende med i alt 15 innovative projekter, der søgte at løse forskellige tekniske eller praktiske udfordring i relation til festivalen.

Du kan læse mere om uddannelsessamarbejdet på DTU Inside under faglige tilbud og på www.roskilde.dtu.dk.

Dine primære ansvarsområder
DTU søger to studentermedarbejdere, som vil drifte og understøtte videreudviklingen af vores uddannelsessamarbejde med Roskilde Festival – samt stå i spidsen for Roskilde Festival-Powered by DTU Students og være ankerpersoner for DTU’s studerende op til og under festivalen.

Jobbet indebærer først og fremmest
Koordination med festivalorganisationen; sparring om projektmodning med studerende i projektgrupper; planlægning og gennemførelse af informationsarrangementer; studenterrettet web- og social media-kommunikation; rekruttering og ledelse af frivillige; praktiske, koordinerende og formidlingsmæssige opgaver i relation til gennemførelsen af DTU’s aktiviteter under Roskilde Festival samt udarbejdelse af en årligt tilbagevendende evalueringsrapport og opdatering af hjemmesidetekst, manualer, slides mv.

Vores tidligere koordinatorer har udarbejdet en manual for årets arbejdsproces frem mod festivalen, lige som de har lovet at agere ”livliner” for dig og din kollega hen over foråret – men du skal have mod på et til tider udfordrende og tålmodighedskrævende arbejde, hvor den primære samarbejdspartner er en organisation af frivillige, og hvor du sammen med din kollega ofte selv må finde vej fra opstået problematik til løsning. 

Til gengæld tilbyder vi et sjovt, meningsfuldt og relativt fleksibelt studiejob, som vil tilføre dit cv en række solide og bredt anvendelige kompetencer.

Dine kvalifikationer
Vi forventer af dig, at du er:

  • ingeniørstuderende på DTU (med min. halvandet års resterende studietid)
  • struktureret, selvstændig og i stand til at fastholde overblikket over mange ting på samme tid
  • god til at samarbejde og rolig/venlig i ledelsen af andre
  • taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau og er god til at kommunikere et budskab
  • praktisk anlagt og i besiddelse af et gyldigt kørekort
  • opsøgende og sparrende, når der er noget, du er i tvivl om

Løn og ansættelsesvilkår
Der er arbejdsopgaver hele året rundt, men intensiteten er klart højest i forårssemesteret – særligt selvfølgelig i ugerne op til og under selve festivalen, som ligger i uge 26 (inkl. weekenderne umiddelbart før og efter). 

I 13-ugers perioderne og omkring eksamen kan du dog i høj grad tilrettelægge arbejdet, så det passer med dit studieforløb. Samlet er der afsat op til 500 arbejdstimer om året pr. koordinator.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 10 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt ift. ferier, eksaminer mv. Stillingen ønskes besat pr. 1 december 2023 eller snarest muligt efter.  Ansættelsen løber, så længe du er aktiv studerende. 

Du vil blive ansat i Afdeling for Uddannelse og Studerende og timeaflønnet i henhold til overenskomst for Studenterundervisere ved universiteter mv. (SUL).

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest tirsdag den 31. oktober 2023 . Du søger stillingen ved at udfylde ansøgningsformularen via linket "Ansøg nu" og vedhæfte CV og motiveret ansøgning. 

Ansættelse er 1. december eller snarest muligt derefter, og vi håber, at en af eller begge nye koordinatorer allerede den 28. november om formiddagen vil kunne deltage i udvælgelsen af et nyt design til vores kommende vartegn på festivalen, men derudover er ikke mange opgaver før efter nytår. 

Der vil blive afholdt samtaler i perioden mellem uge 45 og 47. 

Spørgsmål om stillingens indhold og rammer kan rettes til afgående koordinatorer Hanna Juul-Andersen (hanju@adm.dtu.dk) eller Freja Froberg (frefr@adm.dtu.dk ).

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lyngby-Taarbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5921141

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet